Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

STAROPAZOVČANI OSLABLJENI PRED OPROŠTAJ

KRAJ SVIH ILUZIJA JEDINSTVA

Pred kraj mukotrpne sezone, Jedinstv oje trebalo da se, u traženju slamke spasa, suprotstavi timovima u istoj poziciji i borbi za očuvanje statusa u Srpskoj ligi Vojvodina. Prvi izazov Pazovčanima bio je Bečej 1918, bili su svesni da samo osvajanje plena može da ih ostavi u igri, u mečevima nade sa Borcem iz Šajkaša kod kuće i Hajdukom 1912 u Kuli.

Kada su se spotakli na prvoj prepreci bilo je svima jasno da je to kraj svih iluzija, zacementirali su se na 14. poziciji, ispod su ostali ranije otpisani rumski „prvomajci“ i OFK Bačka.

Utakmica sa u svemu boljim Bečejcima brzo će pasti u zaborav, na takve situacije u Staroj Pazovi već su se navikli, jer se slično dešavalo i prethodnih sezone, ali sa srećnim epilogom.

– Bilo je to neočekivano slaba igra u meču sa boljim i psihički spremnim timom iz Bečeja – kaže Dragan Ogrizović, član stručnog štaba. – U meču koji je je odlučivao o opstanku nismo ličili na tim iz nekih prethodnih mečeva i zasluženo smo poraženi. Igra pod velikim pritiskom donela je nesigurnost u odbrani, dok su
napadači bezidejno srljali na dobro čuvani gol protivnika, pripremili tek poneku bolju priliku,a prilično ih je dotuklo i rano vođstvo rivala iz opravdano dosuđenog penala.

– Cele sezone imperativ pobede visio nam je nad glavom, a pojačavao se ufinišu trke za bodove. Bilo je
to teže savladati, većinu utakmica igrali smo u grču, a fudbaleri su pod psihičkim opterećenjem zaboravljali i ono što su pripremali na treningu.

Stručni štab Jedinstva, u odsudnim trenucima, kad je gotovo svaka utakmica ličila na biti il“ ne biti, nije nalazio čarobni štapić.

– Platili smo danak čestim povredama i lošim uslovima na našem terenu. Samo u kompletnom sastavu, što se ređe dešavalo, kvalitet tima mogao je da dođe do izražaja. Poraz od Bečejaca i definitivan razlaz je bolan, može doneti u budućnostii teže posledice, ali trudićemo seda u poslednje dve utakmice sačuvamo obraz i ugled kluba
od 105 godina.

Subotnji rival iz Šajkaša dočekaće se opuštenije, a u timu neće biti povređenih Nikole Igrača i Marka Bulata. U protokolu neće biti upisani Jovan Bobar i Danilo Milenković koji će odrađivati žute kartone.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

STAROPAZOVČANI OSLABLJENI PRED OPROŠTAJ

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina