Search
Close this search box.
646063_443818863-917821753480289-6971504475682785170-n_kf
VREME ČITANJA: 2 min

REMI PO VOLJI FAP-A: Borac iz Čačka se nije najbolje “snašao” na Lagataru! (FOTO GALERIJA)

Meč u kojem je domaćin, ali i gost mogao do trijumfa, i ne bi bilo nezasluženo da je otišao na jednu ili drugu stranu.

U okviru 28. kola Srpske lige Zapad ekipa Loznice ugostila je sastav Borca 1926 iz Čačka, bio je ovo meč koji je zatvorio ovo kolo, koje je ujedno bilo vanredno, odnosno utakmice su igrane tokom radne nedelje.

Prvu ozbiljnu priliku na utakmici imali su domaći, koji su bili jako motivisani da se pokažu protiv lidera, a imali su za to i odličnu podršku sa tribina, oko 1500 navijača je pratilo ovaj meč. Duga lopta i udarac sa ivice kaznenog prostora, ali je mladi golman Borca, Stanić, bio na lopti.

Uzvratili su ubrzo gosti na drugoj strani, dva puta su pokušali nakon centaršuta, ali oba puta je odbrana Loznice bila na visini zadatka. Nastavak poluvremena doneo nam je još prilika na obe strane, međutim golmani su uspevali da sačuvaju svoju mrežu, nakon 45 minuta igre, 0:0.

Otvorili su drugo poluvreme dosta bolje fudbaleri Borca, zapretili su u tri navrata, međutim svi napadi su bili jalovi, golman Mitrović je bio siguran. Na drugoj strani prvo je pokušao Komarčević iz slobodnog udarca, zatim je odličan šut uputio i Bošković, ali bez promene rezultata.

Jako visok intenzitet utakmice je viđen tokom svih 90 minuta, šansi je bilo na pretek pred golmanima na obe strane, ali se na kraju meč završio bez pogodaka. Gosti su kako je vreme odmicalo igrali sve otvorenije, ali to je na kraju mogli da im se obije o glavu, na sreću svih iz Čačka, ipak nije.

Loznica – Borac 1926 (Čačak) 0:0

Loznica: Mitrović, Stanojević, Ćuković, Bošković, Brkić (od 72′ Pantić), Komarčević (od 79′ Tripković), Ćirić (od 72′ Brajić), Obadović, D. Pecarski, Petrović, B. Pecarski

Borac 1926: Stanić, Janjić, Pantić, Vujičić, Rakonjac (od 46′ Bogićević), Drašković, Pelivanović, Grbović, Kovačević, Vranić (od 86′ Stevlić), Milekić (od 71′ Marković)

Ovim remijem, i uz trijumf FAP-a, sada je Borac na tri boda prednosti u odnosu na tim iz Priboja, do kraja sezone ostala su još dva kola, pa nas očekuje jako zanimljiv finiš prvenstva.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad