Search
Close this search box.
587850_rad-zvezda-55_f
VREME ČITANJA: 2 min

VAŽNO SAOPŠTENJE UOČI UTAKMICE VISOKOG RIZIKA: Odluka MUP-a se mora poštovati – gradski derbi se igra BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

Oglasio se i organizator utakmice.

Dve ekipe koje su nekada vodile bitke za superligaške bodove, narednog vikenda sastaju se u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, i dok Gornjovarošani traže bodove kojima bi obezbedili šampionsku titulu u povratak u prvoligašku konkurenciju nakon pune tri sezone, meč za “građevinare” nema rezultatskog značaja, s obzirom da će ekipa sa Banjice od naredne jeseni biti član četvrtog stepena takmičenja, Beogradske zone.

Prethodni meč dve ekipe koji je u prvom delu šampionata odigran na stadionu u gornjoj varoši, neslavno je završen, tako da novi duel sa punim pravom dobija epitet utakmice visokog rizika.

Tokom današnjeg dana pojavile su se informacije da navedeni meč, usled finansijskih problema Rada, neće biti odigran u prisustvu publike, a čak je i Zemun ponudio pomoć velikom rivalu kako bi ljubitelji fudbala ipak mogli da prate navedeni duel, ali je sada stiglo i zvanično saopštenje kluba sa stadiona “Kralj Petar I”, koji prenosimo u celosti:

– Povodom utakmice 29. kola Srpske lige Beograd , izmežu FK Rad i FK Zemun, održan je sastanak u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda. Pored predstavnika klubova i komesara za bezbednost, sastanku su prisustvovali i pedstavnici nadležnih službi – stoji na početku saopštenja, a zatim “građevinari” posebno ističu:

– Odlukom MUP-a iz predrostrožnosti i bezbednosnih razloga, utakmica će biti odigrana BEZ PRISUSTVA PUBLIKE. Strogo je zabranjeno i okupljanje oko stadiona. Molimo sve da poštuju odluke i dozvole da utakmica prođe bez ikakvih nereda.

MUP je presekao sve medijske spekulacije

Da podsetimo, meč između Rada i Zemuna na programu je u subotu 25. maja sa početkom od 17 časova na stadionu “Kralj Petar I”, kako je istaknuto u gore navedenom saopštenju, utakmica će biti odigrana bez prisustva publike.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

VAŽNO SAOPŠTENJE UOČI UTAKMICE VISOKOG RIZIKA: Odluka MUP-a se mora poštovati – gradski derbi se igra BEZ PRISUSTVA PUBLIKE!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd