Search
Close this search box.
643682_capture_f
VREME ČITANJA: 2 min

GRADSKI DERBI “LAKO” PRIPAO DOMAĆINU: Kiks lidera je doven Sloven na samo bod do prve pozicije!

Trka za šampionski pehar se ponovo “vraća”.

GRADSKI DERBI "LAKO" PRIPAO DOMAĆINU: Kiks lidera je doven Sloven na samo bod do prve pozicije!

U okviru 28. kola Srpske lige Vojvodine ekipa GFK Slovena iz Rume ugostila je komšijski sastav 1. Maja iz istog mesta. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije, uz tri boda zaostatka za liderom, dok su gosti bili na pretposlednjem mestu na tabeli, i jednom nogom su već u nižem rangu.

Gradski derbi je samo imao takav naziv, gosti su došli sa 11 igrača, od toga sa čak sedam bonusa, pa se krajnji ishod ovog meča mogao naslutiti i pre kraja istog. 

Sloven je od prvog minuta “vladao” terenom, stvarao je šanse i nakon osam minuta igre stigli su domaći do vođstva. Mladi Strahinja Aleksić bio je strelac prvog pogotka na utakmici.

Republika
Detalj sa meča

Za drugi gol čekalo se do isteka pola sata meča, kada je iskusni Brana Ilić postigao gol za 2:0, nakon toga do odlaska na odmor mreža golmana 1. Maja se tresla još čak tri puta.

Redom su se u listu strelaca upisivali Kuljanin, Marinković i Aleksić, kome je to bio drugi pogodak na utakmici, nakon prvih 45 minuta igre, 5:0.

Drugo poluvreme počelo je izmenama na strani domaćina, nije bilo previše tempa tokom nastavka meča, igrači Slovena su rutinski odrađivali posao, a uspeli su još jednom da promene rezultata na semaforu.

Rezervista Marko Janjić pogodio je za konačnih 6:0 u korist Slovena.

Ovim trijumfom, i usled remija lidera, sastav Slovena je stigao na bod zaostatka za prvom pozicijom, pa se može reći da nas očekuje jako zanimljiv finiš sezone.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

GRADSKI DERBI “LAKO” PRIPAO DOMAĆINU: Kiks lidera je doven Sloven na samo bod do prve pozicije!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina