Search
Close this search box.
BORAC-SAJKAS
VREME ČITANJA: 2 min

GRGIĆ: NEĆEMO ISPASTI

POSLE DVA PORAZA ŠAJKAŠANI U TEŠKOM POLOŽAJU

Poraz u Bečeju i prethodni od Dinama 1945, na domaćem terenu, uneo je nespokoj u redove Borca. Šajkašane trenutni plasman na desetom mestu, sa 34 boda, tri kola pre kraja trke u „Vojvodini“, zadržava u karavanu.

– Nismo bili slabiji pored Tise, ali Bečejci su,u finišu utakmice, došli do pobede. Prethodno smo se ispromašivali protiv Pančevaca i, takođe, bili kažnjeni, valjda će da nam se vrati u finišu prvenstva. Moramo da budemo još čvrći, da dobro radimo, pozitivno je što ne zavisimo od drugih i sami rešavamo sudbinu – rekao je trener Nebojša Filipović.

Šajkašani su domaćini Kabelu, potom gostuju pazovačkom Jedinstvu i u poslednjem kolu domaćini su Tisi.

– Treba da pobedimo Novosađane, sve ostalo dolazi posle. Biće i međusobnih okršaja rivala, ali samo razmišljanje o sopstvenoj igri treba da donese rezultat. Uvek se nadam boljoj realizaciji, kad se pogodi mreža onda može da se očekuju željeni rezultat.

Posle kratke pauze, usledila je poruka:

– Nema nazad, ne vredi da se vraćamo za onim što je prošlo i što ne može da nam pomogne. Ostala su tri koraka do kraja i u svakom mora da budemo na najvišem nivou. Verujem u igrače, njihov kvalitet i posvećenost i nadam se da ćemo uspeti.

Kapiten Luka Grgić šestu sezonu je u timu i graditelj igre, često i u ulozi strelca, kaže da su mogli više u poslednja dva meča.

– Nismo zaslužili poslednje poraze, nismo bili slabiji od Pančevaca i Bečejaca, ali sad ne vredi da to pominjemo. Teško je, ali idemo dalje i izlaz postoji. Treba da izađemo pobednici iz duela protiv odličnog Kabela i bićemo blizu spasa. Ne volim planiranje na duži period, uvek je naredni meč najvažniji i tako treba da razmišljamo. Zaslužujemo više od trenutnog plasmana, ali nećemo ispasti – istakao je lider Šajkašana.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina