Search
Close this search box.
635984_volkov-vladimir-10_f
VREME ČITANJA: 2 min

TRENERSKA TRANSFER BOMBA: Serija poraza je dovela do smene trenera – Partizanovcima dobro poznato ime!

Težak posao je pred njim!

Vratio se nakon tačno jedne decenije fudbalski klub PKB iz Padinske skele u Srpsku ligu Beograd, uspela je ekipa prošle sezone da osvoji pehar šampiona Beogradske zone i da se plasira u treći rang takmičenja u našoj zemlji.

Trenutno, osnovni cilj PKB-a je da se zadrži u aktuelnom rangu takmičenja, sa bodovnim saldom na koti 30 ekipa se nalazi na deobi desetog mesta na tabeli. Imajući u vidu da zona ispadanja varira u odnosu na ispadanje iz više lige, “juri” se što jači broj bodova, kako se ne bi opstanak dovodio u pitanje. 

Uprava je odlučila da prekine saradnju sa dosadašnjim trenerom, Nebojšom Đurićem, i brzo je reagovala promocijom novog šefa stručnog štaba. Poraz od Teleoptika u prošlom kolu bio je četvrti na poslednjih šest utakmica, i smena je bila logičan sled, imajući u vidu da se PKB primakao zoni ispadanja.

Uprava je odlučila da na mesto trenera postavi nekadašnjeg fudbalera Partizana, Vladimira Volkova, koji je u minulom periodu bio pomoćni trener u Kolubari iz Lazarevca i Radničkom 1923 iz Kragujevca. 

Iz kluba su povodom angažovanja novog trenera poručili:

– Ozbiljna, bogata internacionalna karijera Vladimira Volkova je ono što nas je najviše privuklo. Bez sumnje će imati šta da prenese igračima, ujedno znati kako da im pristupi. Nažalost, nismo u mogućnosti da ga registrujemo na vreme za duel sa GSP Polet Dorćolom, na kojem će ekipu voditi pomoćni trener Nemanja Zlatković. Očekujemo, zato, da Volkov potom preuzme kormilo i na poslednje četiri utakmice u prvenstvu uspešno završi našu misiju. Opstanak je jasan prioritet

Trenerski debi na klupi Volkov će imati već u subotu, 4. maja kada će PKB u jako bitnom duelu ugostiti GSP Polet sa Dorćola.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd