Search
Close this search box.
fudbal-1024x683-1
VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – TISA 1:3

Mučili su se Kikinđani, kao i mnogo puta dosad tokom ove sezone, bez oštrice u napadu, a košmar od utakmice stvorio im je Luka Kostić. „Desetka“ Tise odigrao je gotovo za ocenu 10! Šahovskim rečnikom kazano, bila je to simultanka u dvoboju ovog 25-ogodišnjaka protiv kikindske konfuzne i odsutne odbrane zajedno s golmanom.

Sva tri gola bila su gotovo preslikana i otprilike s iste udaljenosti, poludistance. Nameštao se neometan Kostić i nepogrešivo ciljao triput, a mogao je biti čak i četvorostruki strelac, ali je saveznik naše ekipe, koja mu je tu priliku i servirala, tada bila stativa.

Kostić je izvrsnu partiju nagovestio rano, već u 10. minutu, udvostručio prednost u 27, između dva pogotka gađao stativu. Tračak nade u preokret ukazao se kada je Molnar, tek što je na početku nastavka ušao u igru, u 47. minutu, izbio sam pred, inače vrlo dobrog, golmana Tise Vojvodića i matirao ga u situaciji „jedan na jedan“. Međutim, umesto željenog rezultatskog poravnanja, usledio je nokaut na suprotnoj strani i het-trik Kostića u 61. minutu. Do kraja, Vojvodić je imao nekoliko dobrih intervencija i tako sprečio našu ekipu da u finiš meča barem unese dozu neizvesnosti, a detalj vredan pažnje još je bilo i isključenje domaćeg Rafaela, koji je bliže kraju, u razmaku od pet minuta dvaput opomenut žutim kartonom pa je već tada, u 83. minutu kada mu je pokazna karta crvene boje, postalo jasno da OFK Kikinda danas gubi i pada na sedmo mesto lestvice.

OFK KIKINDA – TISA 1:3 (0:2)

Kikinda – Gradski stadion. Sudija: Ljubiša Berenji. Strelci: Molnar u 47. za Kikindu, Kostić u 10, 27. i 67. za Tisu. Žuti kartoni: Rafael, Mojsilović, Đukić (OFK Kikinda), Mesaroš, Šveljo (Tisa). Crveni karton: Rafael (OFK Kikinda) u 83. minutu.

OFK KIKINDA: Francuski, Lukić (od 66. Živojnov), Belić, Stanaćev, Benke (od 46. Molnar), Mirkov, Ivanović (od 46. Đukić), Mojsilović, Rafael, Barbul (od 46. Jokić), Lolić.

TISA: Vojvodić, Pronek, Mesaroš, Slavuljica, Kostić, Krunc (od 88. Gabrić), Tomić (od 70. Juhik), Kudrić, Lekaj (od 90+3. Živina), Šveljo, Torbica.

D. P.

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – TISA 1:3

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina