Search
Close this search box.
omladinac-novi-banovci-borac-sajkas
VREME ČITANJA: 2 min

OMLADINAC (NB) – BORAC (Š) 1:2

SRPSKA LIGA „VOJVODINA“

OMLADINAC (NB) – BORAC (Š) 1:2 (1:2)

Novi Banovci – Gledalaca: 200. Sudija: Aleksa Grahovac (Novi Sad) 7. Strelci: Dobrijević u 41. za Omladinac, a Krstevski u 14. (iz jedanaesterca) i Tedić u 26. za Borac. Žuti kartoni: Stanisavljević, Mališ (Omladinac), Krstevskii, Pavlović (Borac).

OMLADINAC (NB):Bogunović 6,5, Misić 7, Maksimović 7, Mališ 6,5, Stanisavljević 6,5 (od 87. Velikić -), Dobrijević 7, Ahčin 7, Dašić 6, Stanimirović 6, Radić 6,5 (od 57. Jovanović 6,5), Todorović 6,5 (od 66. Krneta -).

BORAC (Š): Todić 7, Pavlović 7,5, Paroški 7 (od 84. Mirković -), Maksimović 7, Gojković 7,5, Grgić 7, Rakić 7,5 (od 57. Bursać 7), Tedić 7,5, Romić 7, Krstevski 7,5 (od 90+2. Bugarin -), Petrović 7,5.

Igrač utakmice: Tedić

Malo ko je mogao da pretpostavi da će domaćin posle nadahnute igre sa Železničarom (2:2), kad je imao više prilika i nadoknadio dva gola minusa, toliko bledo da odigra drugi put uzastopno
na svom terenu. Omladinac je od
šest bodova osvojio samo jedan u
poslednjih 180 minuta, a umesto bezbrižnog finiširanja prvenstva, glavobolja je zadesila Novobanovčane. Pas Rakića do Krstevskog nije doneo učinak, loptu je uhvatio golman Bogunović. Rakić je ubrzo uposlio Krstevskog prekršaj je na pravio Todorović, sudija Grahovac pokazao je na kazneni udarac iz kojeg je Krstevski bio precizan. Šajkašani su ušli mirnije u meč za razliku od bledih i nervoznih „zelenih“, udarac Mališa je blokiran, pa je šut Ahčina izboksovao golman Todić. Loša komunikacija Bogunovića i Stanimirovića prethodila je drugom golu to je iskoristio Nikola Tedić blizu penala i drugi šok doživeli su aduti trenera Dušana Đokića – 0:2. Todorović je dobro nabacio loptu iz prekida, a Dobrijević je sa šest metara smanjio minus Banovčana – 1:2.

Kratak je bio mlađani Lazar Mališ ispred golmana Todića početkom drugog dela igre, od 63. minuta pa u sledećih desetak Omladinac je igrao sa Ahčinom na mestu štopera i Dobrijevićem i Jovanovićem u napadu, u želji da što pre izjednači, zatim je Maksimović pogrešio na sredini terena. Dao je loptu u noge Grgiću, a kapiten gostiju precenio je sebe, ušao u trku sa dvojicom rivala, Maksimović je stigao da ispravi grešku i poslao je u korner. Dašić je u finišu omeo Bursaća da zapreti Bogunoviću i eventualno povisi na dva razlike.

D. Jovanović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

OMLADINAC (NB) – BORAC (Š) 1:2

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina