Search
Close this search box.
gfk-sloven-ruma-kabel-novi-sad
VREME ČITANJA: 1 min

SLOVEN – KABEL 1:2

SRPSKA LIGA “VOJVODINA“
Sloven – Kabel 1:2 (1:1)

Ruma- Stadion u Borkovačkoj dolini. Gledalaca: 500. Sudija: Mario Bogićević (Zrenjanin). Strelci: Ignjić u 3. za Sloven, Milisavljević u 38. i Pivaš u 85. za Kabel. Žuti kartoni: Marinković, Savinović, Maksimović (Sloven), Apostolovski, Jelić, Mijanović (Kabel).

SLOVEN: Šegavac, Simić, Radović, Lukešević (od 67. Mksimović), B. Ilić, Batalo (od 80. Aleksić), Radišić, Marinković (od 60. Janjić), Kuljanin (od 80. Stojisavljević), Ignjić, Savinović.

KABEL: Mijanović, Trninić (od 46. Gajić), Marjanović, Trpčević (od 78. Pivaš), F. Ilić, Đurić, Petrović, Apostolovski (od 46. Batos), Vujošević, Milisavljević, Jelić (od 90+1. Prolić).

Slovenu izmiče Prva liga. Posle poraza u Pančevu, danas su bodove predali i fudbalerima Kabela, na svom terenu, koji su zabeležili drugu uzastopnu pobedu, a izvojevali su je u finišu, kada je Pivaš iz drugog pokušaja naciljao metu.

Bolji početak domaćini nisu mogli da požele, Brana Ilić je ubacio sa desne strane, a Ignjić udarcem glavom doneo prednost. Da uvećaju zalihu Rumljani su propustili preko Kuljanina, a isprečila se stativa, uz pomoć koje Mijanović nije dozvolio novu kapitulaciju. Za izjednačenje pobrinuo se Luka Milisavljević, utrčavši ispred čuvara i smestivši loptu u mrežu, na Vujoševićev centaršut. Isti igrač asistirao je i kod pobedničkog pogotka, zaboravljenom, od strane domaće odbrane, Pivašu, koji je najpre pogodio prečku, a zatim odbitak, bez problema, preusmerio iza leđa Šegavca.

Izvor: http://www.nsfudbal.com

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

SLOVEN – KABEL 1:2

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina