Search
Close this search box.
ofk-kikinda-dinamo-1945-pancevo
VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – DINAMO 1945 1:0

SRPSKA LIGA “VOJVODINA“

OFK KIKINDA – DINAMO 1945 1:0

Kikinda – Gradski stadion. Gledalaca: 350. Sudija: Marko Popov (Zrenjanin). Strelac: Ivanović u 55. minutu. Žuti kartoni: Đukić, Lolić, Stanaćev, trener Šponja (OFK Kikinda), Bogdanović, Obadović, trener Paunković (Dinamo 1945).

OFK KIKINDA: Francuski, Jokić, Lukić, Beljić, Stanaćev, Benke (od 82. Đukić), Ivanović (od 77. Molnar), Nađpal (od 69. Živojnov), Mojsilović, Governor, Lolić (od 82. Radovanović).

DINAMO 1945: U. Marković, S. Đošić (od 84. Blagojević), Bogdanović, Kolocka (od 46. Bojić), Parađina, Obadović, V. Đošić, Lakić-Pešić, Milićević (od 46. Jambrušić), Delić (od 68. Delibašić), Radisavljević (od 33. Malidžan).

Pobedom od 1:0, na Gradskom stadionu, nad pančevačkim Dinamom, fudbaleri OFK Kikinde vratili su se na treće mesto tabele srpskoligaške „Vojvodine“. U prvom delu utakmice na rubu Velikog parka, igralo se na polovini Pančevaca, ređale su akcije i opasni pokušaji Kikinđana. Lolić i Stanaćev otvorili su seriju pa je potom Mojsilović iz gužve bio blizu pogotka, a onda i Beljić, kada je nakon kornera uputio loptu glavom pod prečku, ali ju je golman Dinama izbio u korner. Do odmora i Rafael je oprobao šut s distance, ali se još jedanput istakao čuvar mreže Pančevaca.

Lolić i Stanaćev otvorili su seriju pa je potom Mojsilović iz gužve bio blizu
pogotka, a onda i Beljić, kada je nakon kornera uputio loptu glavom pod prečku, ali ju je golman Dinama izbio u korner. Do odmora i Rafael je oprobao šut s distance, ali se još jedanput istakao čuvar mreže Pančevaca.

I nastavak je započeo u istom ritmu, s razlikom da je OFK Kikinda ipak otključala bravu gostiju. Nakon kornera,
usledio je skok Ivanovića i udarac glavom za vođstvo Kikinđana. Odmah potom Lolić je mogao udvostručuti prednost, neometan se našao pred golmanom gostiju, ali mu je praktično glavom spustio loptu u naručje. Kontrolisala je OFK Kikinda do kraja igru i događanja na terenu, a tek u samom finišu Pančevci su dvaput zapretili.

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

OFK KIKINDA – DINAMO 1945 1:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina