Search
Close this search box.
VOJVODINA-PERLEZ-grb
VREME ČITANJA: 1 min

ZA PERLEŽANE NEMA RAMPE

Igrači Vojvodine 1928 nemaju milosti ni u drugom delu vojvođanskog „Istoka“ i čvrsto čuvaju tron, sa šest bodova više od omoljičke Mladosti.

– Rano smo poveli golom Milanovića, u nastavku smo udvostručili prednost preko Bartoša, ali stvorili smo mnogo prilika da mirnije uđemo u završnicu. Trijumf nije dolazio u pitanje, ali lakše se igra kad je realizacija na višem nivou. Io ovog puta smo se pitali, gosti su pred poslednji zvižduk smanjili prednost i u mislima smo za gostovanje u Novim Kozarcima – kaže trener Mirko Stokić.

Sloboda se nalazi u sredini tabele i u Perlezu cene kvalitet narednog domaćina.

– Svaki rival vredi, bez obzira na plasman, i protiv nas svi grizu i zato svake nedelje igramo derbi mečeve. Novokozarčani imaju poletnu ekipu i mogu protiv svakoga. Ne odustajemo od ofanzive i da bi ostali u uspešnom nizu, napašćemo za nova tri boda.

– Sa Jedinstvom sam se, u tri prvenstva, borio za plasman u srpskoligaško društvo i nismo ostvarili željeno. Sad sam sa Perležanima blizu cilja da zaigram u „Vojvodini“. Do kraja trke preostalo je sedam rundi i idemo postepeno, uveren sam da ćemo prvi preseći vrpcu. Šest koraka smo u prednosti i možemo da je zadržimo. Meč sa Slobodom je novi izazov i spremni sm oda odgovorimo na valjan način – poručio je Kujundžić.

C. B.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”