Search
Close this search box.
629235_439071063-819805913516146-7294237430279945838-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Brza reakcija uprave, njemu je poveren zadatak da ostavi klub u ligi!

Dobro poznato lice igračima i navijačima.

Već je postala praksa da nakon nešto slabijih rezultata uprava reaguje promenom trenera, pa je takav slučaj viđen i u Bačkom Gradištu ovog vikenda.

Od starta prolećnog dela prvenstva, član Vojvođanske lige Sever, Vojvodina iz Bačkog Gradišta, osvojila je sedam bodova na sedam utakmica od starta nastavka prvenstva. Fudbaleri su zabeležili učinak od dva trijumfa, jednog remija i pet poraza, što je dovelo do određenih promena u timu.

Nakon više od devet meseci došlo je do raskida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Lazarom Dabižljevićem. U svom drugom mandatu u klubu Lazar je vodio tim na 23 utakmice i u tom periodu je ostvario učinak od devet pobeda, dva “iksa” i 12 poraza. Reč je o mladom treneru koji je veliki profesionalac i zaljubljenik u fudbal, ali se sada njegova priča sa sastavom iz Bačkog Gradišta ovde završava.

Imajući u vidu da je prvenstvu u toku, uprava je brzom reakcijom promovisala novog šefa stručnog štaba, odluka je pala da to bude Dušan Medić. Reč je o treneru koji je u dosadašnjoj karijeri bio na klupi Solunca iz Karađorđeva, Sloge iz Temerina, Srbobrana, Hajduka iz Kule, OFK Vrbasa, Tise iz Adorjana i Njegoša iz Lovćenca.

Iza Dušana je bogata trenerska karijera i trenutno je u završnoj fazi i dobijanja UEFA A kategorije. Medić je takođe i verni navijač Vojvodine, prisustvovao je mnogim mečevima pa je dobro upoznat sa igračkim kadrom, kao i uslovima u klubu. 

Do kraja sezone Medić će voditi ekipu na sedam mečeva, a u tome će mu asistirati Slobodan Backović. Osnovni cilj za ovu takmičarsku godinu je svakako da se izbori opstanak u ligi i da se Vojvodina i sledeće godine takmiči u aktuelnom rangu.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

PROMENA JE BILA NEMINOVNA: Brza reakcija uprave, njemu je poveren zadatak da ostavi klub u ligi!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”