Search
Close this search box.
uefa-youth-b-licenca-5
VREME ČITANJA: 1 min

POČELA EDUKACIJA KANDIDATA ZA UEFA YOUTH B LICENCU

Edukacija kandidata za UEFA Youth B licencu počela je 15. aprila 2024. godine (ponedeljak) u 10,00 časova na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu (Lovćenska 16, glavni ulaz).

Pristutnima se obratio generalni sekretar Fuddbalskog saveza Vojvodine Miodrag Cvijić koji je izrazio zadovoljstvo zbog mogućnosti sticanja zvanja fudbalskog trenera sa „UEFA youth B“ licencom i u Novom Sadu, kroz edukaciju koju organizuje FSV u saradnji sa CEFT FSS, a po standardima UEFA. Naglasio je i značaj primene modernih video tehnologija u nastavnom procesu i poželeo kandidatima uspeh u učenju i usavršavanju.

Praktični deo nastave se odvija se na terenima Fudbalskog centra Vujadin Boškov u Veterniku i Centar za edukaciju fudbalskih trenera duguje veliku zahvalnost Fudbalskom klubu Vojvodina za saradnju u sprovođenju programa.

Lider edukator Nedeljko Babić i asistent edukator Vladimir Popić sa kandidatima su uspešno realizovali prvi modul. Za administrativni i logistički deo bez kojeg ceo proces ne bi bio moguć zadužena je Bojana Bubalo, organizator edukacije.

U sklopu edukacije kandidati su prisustvovali „22. memorijalnom turniru Pera Jocić“ koji je održan 16. i 17. aprila na terenima FC Vujadin Boškov i na stadionu FK Indeks (Đačko igralište) gde su ispunjavali postavljene zadatke u okviru edukacije i vršili analizu igre ekipa.

Spisak kandidata učesnika edukacije:

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

POČELA EDUKACIJA KANDIDATA ZA UEFA YOUTH B LICENCU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina