Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

JEDINSTVO (SP) DOČEKUJE ZAHUKTALE ZRENJANINCE

BLIŽE LINIJI OPSTANKA

Sa tri osvojena boda na terenu gotovo otpisane i prežaljene OFK Bačke, Jedinstvo je, u borbi za opstanak načinilo tek mali korak za napredovanje iznad linije spasa. Situacija među ugroženim timovima sve je zapetljanija, razlika u odnosu na timove, u bezbednijoj zoni neprestano se smanjuje, tako da će se klupko odmotati tek posle narednih sedam kola.

Posle samo naizgled lakšeg gostovanja u bačkoj ravnici, gde su nekada dočekivani timovi iz Super i Prve lige, Staropazovčani su uvećali nadu da bi mogli da naprave više koraka za očuvanje statusa.

Naredni duel zakazan je sa preporođenim zrenjaninskim Radničkim, koji se sa pet pobeda vinuo u gornji deo tabele.

Pazovčani su jesenas na terenu pokraj Skrobare doživeli jedan od retkih poraza minimalnim rezultatom (0:1), ali ovu činjenicu potpuno zanemaruju, jer dočekuju novi Radnički, organizaciono i kadrovski sređen i ojačan. Gostima poručuju da im neće biti lako da nastave nisku prolećnih uspeha i pored toga što će domaći biti ponovo oslabljeni, bez Gavrilovića, Kneževića i Marka Bulata.

– U Bačkoj Palanci nadoknadili smo lako propušteno iz prethodnog meča sa Tisom – kaže Dragan Ogrizović, član stručnog štaba.- Igrali smo disciplinovano i odgovorno, što nam je donelo prevagu na terenu i mnogo šansi, ali smo i dalje nismo bili efikasni, sa neiskorišćenim penalom. Očekuje nas teži zadatak, Radnički ima dobro ukompovan sastav, ali ubeđen sam da možemo do pobede.

U Bačkoj Palanci sve je funkcionisalo kao pod konac, čemu su značajnije doprineli vihorni Danilo Milenković, asistent kod oba gola, agilniji Predrag Radić, u odbrani neprelazni Aleksandar Ivetić i pokretljivi, talentovani Miloš Maljukan, snalažljivi strelac drugog gola.

– Zajedno smo se borili do poslednje kapi znoja, verujem da ćemo takvom energijom dočekati i naredne protivnike. Priključili smo se zoni opstanka, a po receptu iz Bačke Palanke možemo do opstanka. Naredni rival je iskusan, dolaze rasterećen, dok smo mi pod stalnim pritiskom, ali timskim duhom možemo da ga savladamo. Goste dočekujemo kao zapeta puška, verujem da ćemo imatu dovoljno municije da ih u korektnoj igri porazom ispratimo.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

JEDINSTVO (SP) DOČEKUJE ZAHUKTALE ZRENJANINCE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina