Search
Close this search box.
BECEJ-1918
VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI UMERENI OPTIMISTI PRED OKRŠAJ SA 1. MAJEM IZ RUME

Iz izazova u izazov. To je sudbina momaka sa Tise ovog proleća. Novi se zove Prvi maj iz Rume, a povoljnost je što se igra u Bečeju. Domaći teren je, ipak, neka prednost, pogotovo što će, mada još uvek malu, podršku imati sa tribina.

– Potrebna nam je podrška navijača. Osećaju to igrači na terenu i dodatno su motivisani da pruže maksimum. A bez maksimalne angažovanosti svih 90 minuta ne može se računati na bodove, koji su nam, uzgred rečeno, potrebni kao nasušni hleb. Rival se mora poštovati, jer je organizovaniji ovog prileća i kvalitetniji su od bodovnog salda koji imaju. Mnoge su iznenadili, pa moramo biti oprezni. Vrlo dobro se brane, a imaju kvalitet za polukontre i kontre, koje će biti opasnost po naš gol. Uz to taktički su vrlo obučeni, te će nam biti izuzetno teško. Moraćemo dosta napora da uloživo ako želimo, a želimo, tri boda, konstatuje trener Bečejaca Dragan Ivanović.

Hendikep Bečejaca biće što ni ovoga puta neće moći da izvedu najbolji sastav. Vorgučin je u Zrenjaninu dobio četvrti karton, od povrede se nisu oporavili Radeka, Ćuk, Šavija…

Utalmica sa Rumljanima igra se u subotu od 16,30 sati, sudiće Zrenjaninac Dušan Belić, asistiraće mu kraj aut linije Boško Rašković iz Pančeva i Nikola Grujić iz Vršca, četvrti sudija je Balša Ćeranović iz Lovćenca, a delegat FSV je Aleksandar Katalinić iz Apatina.

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI UMERENI OPTIMISTI PRED OKRŠAJ SA 1. MAJEM IZ RUME

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina