Search
Close this search box.
gfk-sloven-ruma-podunavac-belegis
VREME ČITANJA: 2 min

STRAHINJA ALEKSIĆ SAČUVAO PRVO MESTO

SRPSKA LIGA ”VOJVODINA”
DRUGI UZASTOPNI REMI SLOVENA
Sloven – Podunavac 3:3 (1:1)

Ruma – Stadion u Borkovačkoj dolini. Gledalaca: 100. Sudija: Nikola Čekičević (Morović). Strelci: Ignjić u 44, Kuljanin u 82. i S. Aleksić u 90+2. za Sloven, Divac u 38, Tejić u 51. i Perišić u 69. za Podunavac. Žuti kartoni: Simić, Stojisavljević (Sloven), trener Stevanović, F. Ilić, D. Aleksić (Podunavac).

SLOVEN: Šegavac, Radović, Lukešević (od 46. Protić), B. Ilić (od 66. S. Aleksić), Popović (od 46. Simić), Radišić, Marinković (od 46. Stojisavljević), Janjić, Kuljanin, Ignjić, Savinović.

PODUNAVAC: Bjelica, Radošević, Miljković, Maksimović (od 77. Goranović), Tejić (od 88. Petković), Despenić (od 46. D. Aleksić), Milikić, F. Ilić, Radojčić, Divac (od 62. Milanović), Perišić (od 88. Čermelj).

Novi kiks lidera.

Posle remija u Kikindi, ovoga puta, Sloven je na domaćem terenu podelio bodove sa Belegišanima. Na sličan način, kao i minulu utakmicu, kada su učenici trenera Vasiljevića stigli do boda u nadoknadi tako je bilo i danas, ponovo poništivši minus od dva gola.

Hladan tuš u Borkovačkoj dolini inicirao je Nikola Divac, nakon povratne lopte Radoševića – 0:1. Pred odmor, spretan je bio Aleksandar Ignjić, loptu je na peterac uputio Janjić, dok je Slovenov vezista u punom trku vratio egal, pobrinuvši se da domaćin u nastavak ne krene iz minusa.

U 51. minutu novu prednost Podunavcu obezbedio je Ivan Tejić, dok je Radojčić dodao asistenciju. Najlepši detalj na meču viđen je u 69. minutu, sa kapice šesnaesterca proslavio se sedamnaestogodišnji Đorđe Perišić, udarcem levom nogom pogodio je rašlje, Šegavac je paradom samo ulepšao pogodak.

Ignjić je propustio lepu priliku za novi gol, sa bele tačke pročitao ga je Bjelica, prethodno je fauliran Kuljanin.

Rumljani su prepolovili zaostatak u 82. minutu, korner je izveo Kuljanin, lopta je prošla kroz šumu nogu i završila u maloj mrežici – 2:3.

Organizator napada za remi, Aleksandar Ignjić uočio je usamljenog Jandrića u poslednjoj trećini terena, ovaj pripremio šansu Kuljaninu, čiji udarac iskosa i odbitak od Bjelice u mrežu sprovodi Strahinja Aleksić.

Izvor: http://www.nsfudbal.com

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

STRAHINJA ALEKSIĆ SAČUVAO PRVO MESTO

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina