Search
Close this search box.
naftagas-elemir-dinamo-1945-pancevo
VREME ČITANJA: 2 min

NAFTAGAS – DINAMO 1945 3:0 (VIDEO)

SRPSKA LIGA “VOJVODINA“

NAFTAGAS – DINAMO 1945 3:0 (2:0)

Elemir – Gledalaca: 200. Sudija: Miloš Ivanović (Novi Sad) 7. Strelci: Čigoja u 3, Samardžić u 43. i Popov u 87. minutu. Žuti kartoni: Stepanov, Čigoja, Bjelica (Naftagas), Bogdanović, Andžić na klupi (Dinamo 1945). Crveni kartoni: Samardžić (Naftagas), Delić (Dinamo 1945).

NAFTAGAS: Galin -, Grbić7, Bjelica 7,5, Čigoja 8 (Vukoje -), Stepanov7 (Popov 7,5), Savanović 7,5, Samardžić,5, Bajić 7, Markoski 7 (Milivojev -), Švonja 7,5, Bačvanski7,5.

DINAMO 1945: Marković 6, S. Đošić 6 (Marisavljević -), Bogdanović 6,5, Nikolić 7, Parađina 7, Obadović 6 (Vlahović 5), V.Đošić 7, Bojić 6 (Kolocka 6), Delibašić 5,5 (Ergarac 5,5), Milićević 6 (Radisavljević 6), Delić 6.

Igrač utakmice: Čigoja

Posle kornera Milana Bačvanskog odbijenu loptu Čigoja je prihvatio izvan kaznenog prostora i snažnim udarcem poslao je pod prečku iza nemoćnog golmana Uroša Markovića. Šut golgetera Miloša Savanovića bio je blokiran. Pokušali su gosti preko Bojana Bojića da iznenade,ali lopta je iz punog trka otišla dva metra pored stative. U 26. minutu Savanović je odlično prošao desnom stranom i asistirao Markoskom, koji je sa nekoliko metara promašio mrežu. Usledili su šutevi Savanovića, posle četvrtog kornera, i kapitena Nikole Grbića, da bi u finišu prvog dela defanzivac Marko Samardžić udvostručio prednost. Centrirao je odlično iz prekida, s leve strane, Bačvanski, a Samardžić je bio najviši u skoku i glavom poslao loptu u bliži ugao – 2:0. U nastavku su domaći igrači pripretili iz „slobodnjaka“ Švonje, koji je golman Marković uspeo da ukroti. U 70. minutu lopta je posl eslobodnog udarca Bačvanskog završila preko prečke, da bi malo kasnije rezervista Stefan Popov oduzeo loptu Davidu Deliću ušao u kazneni prostor i kad je hteo da šutira Jovan Bogdanović je izbio u korner. U 77. minutu dva crvena kartona, drugu opomenu dobili su štoperi Samardžić i Delić, posle koškanja. Malo kasnije, Popov je izgradio sebi poziciju za šut i sa 16 metara. uzdrmao stativu. Kad se bližio kraj meča posle dobre akcije po levoj strani, Svanović je uputio tečan pas do Vukoja, povratnom loptom pronašao je Popova za 3:0.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

NAFTAGAS – DINAMO 1945 3:0 (VIDEO)

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina