Search
Close this search box.
625997_mladostomoljice_f
VREME ČITANJA: 2 min

IZ 1 U 2: Na vreme su se probudili – pulenima trenera Petra Divića bilo je dovoljno pola sata za preokret i ubedljiv trijumf!

Loš početak ipak nije doveo do gubitka bodova.

Fudbaleri Mladosti iz Omoljice nastavljaju poteru za vodećom ekipom Vojvođanske lige Istok, a čini se da je vanredna takmičarska runda mogla da donese razjašnjenje, ali i kompletnu komplikaciju kada je u pitanju šampionske trka.

Naime, lider Vojvodina 1928 iz Perleza slavila je minimalnim rezultatom 1:0 na gostovanju u Banatskom Karađorđevu, a istovremeno je ekipa Mladosti iz Omoljice imala ne lak zadatak na stadionu “Ilija Pantelić” protiv Slobode iz Novih Kozaraca.

Domaćin je do rezultatske prednosti stigao u 38. minutu susreta. Nakon centaršuta sa pozicije desnog krila, Nikola Galić je za trenutak bio brži od gostujućih defanzivaca i mreža Stefana Todorovića se zatresla.

Ljubomorno su domaćini čuvali stečenu predsnot sve do 63. minuta kada su fudbaleri Mladosti brzo izveli slobodan udarac na sredini terena. Usledio je pas iza poslednje linije Slobodinih defanzivaca i Nikola Radisavljević je poravnao rezultat.

Nakon izjednačujućeg gola gosti su zaplesali terenom i u 68. minutu Nikolaj Stanković postiže sjajan pogodak iz slobodnog udarca, a do kraja meča su Jovan Vukajlović i Nikolaj Stanković svojim drugim golom samo potvrdili trijumf ekipe koju sa klupe predvodi legendarni golgeter Petar Divić.

Foto: RepublikaLegendarni golgeter vodi svoju ekipu ka srpskoligaškom karavanu

– Vojvođanska liga Istok, 22. kolo:

Sloboda (Novi Kozarci) – Mladost (Omoljica) 1:4 (1:0)

Strelci: N. Galić 38`; N. Radisavljević 63`, N. Stanković 68`, 90+3`, J. Vukajlović 88`

Stadion: “Ilija Pantelić” Novi Kozarci

Gledalaca: 100

Sudija: Dušan Petrović

Žuti kartoni: N. Galić, O. Đorić, P. Cvijnović (Sloboda); N. Radisavljević, J. Vukajlović (Mladost)

Sloboda (Novi Kozarci): Đaković, Bogojević, Marković (Blagojević), Galić (Lisica), Popović, Vokić, Cvijanović, Đorić, Ćosić (Ljubojević), Kovačević, Jovandić.

Mladost (Omoljica): Todorović, Točilovac (Maksimović), Lunc, Starčević, Dodić (Stanković, Celin, Vučinić (Jeremić), Vukajlović, Radisavljević (Kovačević), Klještan, Vojnović

Nakon preokreta i trijumfa u Novim Kozarcima, ekipa omoljičke Mladosti već tokom predstojećeg vikenda dočekuje Begej iz Žitišta, dok će Sloboda u Idvoru gostovati ekipu Poleta.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

IZ 1 U 2: Na vreme su se probudili – pulenima trenera Petra Divića bilo je dovoljno pola sata za preokret i ubedljiv trijumf!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”