Search
Close this search box.
624768_image0_f
VREME ČITANJA: 2 min

FOTO UBOD: Deo ekipe Komgrapa nakon pobede nad Šušnjarom – treće poluvreme “u režiji” kapitena Mladenovića!

Nakon tri osvojena boda usledilo druženje u redovima pobednika…

U vikendu za nama, u okviru Beogradske zone odigran je jedan od derbi mečeva u kojem su ekipe Komgrapa i Šušnjara 1977 direktno odlučivale o timu koji će nastaviti bitku vezanu za direktan plasman u viši rang, Srpsku ligu Beograd.

Očekivano, duel dva rivala privukao je oko 150 ljubitelja fudbala koji tokom prvog poluvremena nisu imali razloga za radost, s obzirom da su gosti preko Ivana Markovića koji je iskoristio upotrebljiv centaršut sa pozicije desnog krila u 19. minutu stigli do prednosti.

Punih sat vremena gosti su odolevali, a zatim je usledio devetominutni blickrig domaćina koji je doveo do rezultatskog preokreta i velikog slavlja domaćih igrača i navijača.

U 60. minutu golman David Šefik rukom upošljava Aleksića koji se nalazio na polovini gostiju, usledio je pravovremeni pas ka Matiji Stuparu koji “lažnjakom” vara defanzivca Šušnjara 1977 i razantnim udarcem trese mrežu Uroša Grčića.

Konačni rezultat ovog meča postavljen je osam minuta kasnije. Još jednom je akcija Komgrapa započeta iz poslednje defanzivne linije, a u gužve u šesnaesetrcu gostiju, najbolje se snašao Milan Davidović za erupciju oduševljenja domaćih ljubitelja fudbala.

Foto: FK KomgrapOd naredne sezone u Srpskoj ligi Beograd?

– Beogradska zona, 21. kolo:

Komgrap (Beograd) – Šušnjar 1977 (Šušnjar) 2:1 (0:1)

Strelci: M. Stupar i 60. i M. Davidović u 68. minutu za Komgrap; I. MArković u 19. minutu za Šušnjar 1977

Stadion: FK Komgrap

Gledalaca: 150

Sudija: Gojko Šoškić

Žuti kartoni: M. Davidović, D. Šefik, M. Stupar (Komgrap); B. Marinković, J. Japundžić-pomoćni trener (Šušnjar 1977)

Komgrap (Beograd): Šefik, Aleksić, Stevanović, Igrutinović, Daković, Ninić (Janković), Šoškić (Stupić), Drobnjak (Davidović), Stupar, Mladenović (Vujović), Stojković (Rakić).

Šušnjar 1977 (Šušnjar): Grčić, Bošković, Đuketić, Miljković, Đurić, Marinković, L. Lazarević (Stojković), L. Lazarević (Krća), Marković, Stojanović, Perišić (Blagojević).

Trijumf protiv Šušnjara 1977 deo ekipe “vukova” proslavio je kako dolikuje. Na fotografiji su nasmejana lica dela tima Komgrapa koja dokazuju da se sadašnji i bivši saigrači: Vlada Stupić, Uroš Vujović, Nikola Rakić, Miloš Knežević (danas fudbaler Radničkog iz Obrenovca), Jug Daković, kapiten Stevan Mladenović, Stefan Drobnjak i Miljan Šoškić (s leva na desno) jednako dobro slažu i van terena kao u sportskoj opremi.

Učenici Bojana Stojkovića su za dve vezane pobede nagrađeni sa dva slobodna dana, a posle mini-odmora vraćaju se u jak trenažni proces kako bi što spremniji dočekali utakmicu sa KFK Ravnom Gorom Barajevo koja je istovremeno i meč direktnih rivala za drugo mesto.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone