Search
Close this search box.
623592_vladanmilosavljev_f
VREME ČITANJA: 2 min

PREDAJA NIJE OPCIJA: Iskusni napadač ne odustaje – “sve se može preokrenuti”!

Serija neuspeha je nastavljena, ali nada u ostvarenje zacrtanih ciljeva, ostaje.

Crna serija fudbalera Zvezdare, nastavljena je i u 21. kolu beogradske grupe srpskoligaškog karavana. Popularne “bulke” su sa ubedljivih 0:3 poražene od od novobeogradskog Brodarca čime je serija bez pobede produžena na sedam utakmica.

Dosadašnja ostvarenja u nastavku takmičarske godine analizirao je iskusni, tridesetsedmogodišnji napadač Vladan Milosavljev:

– Već na premijeri u 2024. godini, Radnički nam je dao gol iz prve šanse, kaznivši nesporazum dvojice igrača (0:1). Obrenovčani su igrali organizovano i bili opasni iz kontranapada, ali ostao je žal zbog nekoliko ozbiljnih situacija koje nismo uspeli da realizujemo. Još više prilika, verovatno pet do sedam, prokockali smo u drugom prolećnom kolu, kada smo na megdan Studentima izašli bez sedmorice standardnih. DŽabe je bila odlična igra, primili smo gol iz kornera, ostali sa igračem manje, pa čak i tada imali tri zicera. Morali smo da se zadovoljimo bodom (1:1), a isti ishod doneo imao je i meč protiv Sinđelića. Ponovo smo dominirali, stvarali šanse, imali prečku i stativu u istom napadu… Nije nas htelo – istakao je Milosavljev u razgovoru za “Sportski žurnal”.

Zna iskusni fudbaler razloge navedenih ostvarenja:

– Kad se podvuče crta, start je dobrim delom proizvod nedostatka sreće. Ostali smo kratki i udaljili se od trona.

I pored svega, svojim saigračima jasno poručuje:

– Bez obzira na sve, predaja nije opcija! Odustajanje je za slabiće! Dokle god postoji matematička šansa, treba pružati maksimum, utoliko pre što Zemun čekaju tri teške bitke sa Radničkim, Teleoptikom i nama, u poslednjem kolu. Nada i želja moraju uvek da budu prisutni.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, priliku za prvi rezultatski uspeh nakon punih pet meseci, “bulke” će imati narednog vikenda kada će na stadionu u Ulici Ljubice Luković dočekati već prežaljenu ekipu Rada.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd