Search
Close this search box.
670
VREME ČITANJA: 2 min

MILOVANOV: IGRAMO SVE BOLJE I NADAM SE POBEDI NAD TISOM

Samo je jedna pobeda bila potrebna da bi Bečejci vratili samopouzdanje. Imajući to u vidu, pobeda protiv Kabela vredi više od osvojena tri boda.
– Upravo tako. Čekali smo tu pobedu da bi, prvo sebi, a onda i drugima dokazali da dobro radimo, da je u ekipi dobra atmosfera i da iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje. Rečju, upoznali smo se, jer smo se mi veoma kasno kompletirali. Uz to, u konkurenciji su i rekovaescenti Radeka i Šavija, pa će trener Ivanović imati širi krug igrača za okršaj sa veoma dobrom Tisom. Bilo bi dragoceno da povežemo pobede i težićemo tome. Sigurno da neće biti lako, pogotovo posle ubedljive pobede Tise u Novim Banovcima, ali ulog je veliki i moramo uložiti maksimum truda ne bi li ga dobili, veli golman Bečejaca Isidor Milovanov.

Sa nekoliko uspešnih intervencija minule subote protiv Novosađana „jedinica“ Bečejaca je potvrdio dobru formu. Očekuje da tako bude i tridesetak kilomrtara uzvodno uz „panonsku princezu“. Ohrabrujuće je i to što je odziv na treninzima povoljniji, što su neki iskusniji grači shvatili da im nije dovoljno iskustvo, nego je potrebna i snaga, te uigranost sa ostalima. Prvo poluvreme protiv Kabela je prototip kako bi trebalo da igraju u svim fazama. Ponove li igru od subote, eto prilike da do navijača stignu dobre vesti iz Adorjana, gde su momci sa Tise znali da dožive i katastrofu.

– Minulo kolo je bilo u znaku Bečejaca i nas. Pobedili smo, a da se malo ko tome nadao. Nas niko, sem Železničara, nije nadigrao. Trebali smo da pobedimo i u Zrenjaninu, ali… Bilo je krajnje vreme da i mi slavimo. Gledao sam Bečejce u subotu i prijatno su me iznenadili. Biće izuzetno teško i za jedne i za druge u nedelje. Mi igramo kompletni i pred svojom publikom, šzo bi trebalo da ima određenu dozu prednosti. Međutim, u našim međusobnim okrajima, jer se dobro poznajemo, nijanse odlučuju i pobeđuje motivisanija ekipa. Ovoga puta smo motivisani i jedni i drugi, što najavljuje dobru utakmicu, dodaje bivši igrač Bečeja, a sada Tise Igor Kudrić.

V. Jankov

Na iskušenju: Golman Bečejaca Isidor Milovanov – foto: V. Jankov

Izvor: https://www.srbijasport.net/

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

MILOVANOV: IGRAMO SVE BOLJE I NADAM SE POBEDI NAD TISOM

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina