Search
Close this search box.
TSK-TEMERIN
VREME ČITANJA: 1 min

OSTAVKA KOZOMORE

TSK IZ TEMERINA U POTRAZI ZA TRENEROM

3avršili su saradnju trener Mihajlo Kozomora i TSK, posle 20 meseci, ukrašenih plasmanom na vojvođanski „Jug“, osvajanjem Kupa FSG Novog Sada i igranjem finala Kupa FS Vojvodine protiv srpskoligaša Dinama 1945. Odluku je doneo odmah posle remija sa Jadranom (1:1), a ističe da se razmišljanje o ostavci nije promenilo ni posle prospavane noći.

– Gotovo dve godine provedene na klupi, pamtiću po mnogo lepih trenutaka. Povratak među vojvođanske ligaše, predstavljao je krunu saradnje i ostvarenja ambicija. Ne bih se ovoliko zadržao da nisam uživao u radu, ali u poslednje vreme osetio sam da se bliži momenat rastanka. Remi sa Jadranom, ubrzao je odluku o odlasku – kaže Mihajlo Kozomora.

Temerinci imaju aktivnu ulogu u borbi za opstanak na „Jugu“, a u prolećnom delu osvojili su pet bodova. Možda su mogli i više, ali treba biti objektivan i rezultate sagledati kroz prizmu brojnih kadrovskih problema.

– Nikad nisam želeo da tražim alibi u kadrovskim problemima. Posle svake utakmice u prolećnom delu, ostajali smo bez nekog od prvotimaca. S tim bi se teško izborili i timovi, čiji kadar ima širu igračku lepezu. Uložio sam puno energije i odlazim uzdignuta čela. Od srca želim da TSK izbori opstanak u rangu, gde mu je mesto po svim. parametrima – rekao je Mihajlo Kozomora.

M. Menićanin

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”