Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

GRUJIĆ PREUZEO ODGOVORNOST

UPRAVA JEDINSTVA (SP) TRAŽI ŠEFA STRUKE

Članovi rukovodstva Jedinstva (Stara Pazova) potvrdili su da je Dejan Grujić, šef stručnog štaba, podneo neopozivu ostavku. Najavljena je posle subotnje utakmice sa Pančevcima, ali ubeđivanja nisu pomogla da se predomisli.

Fudbalski znalac među Sremce stigao je u nevreme, a tako je i otišao. Velikim trudom nastojao je da eliminiše neke slabosti unutar tima. Na specifičan način uticao na formiranje karaktera igrača, vraćanje poljuljanog samopouzdanja i stvaranje vedrije atmosfere u svlačionici.

Veliki trud, međutim, nije doneo očekivane rezultate.

– Iako je kvalitet igrača bio iznad postignutih rezultata, ispada da onaj ko vodi nešto ne radi kako treba – istakao je Grujić.- Nadam se da će novi trener ove vrednosti pretočiti u bolje rezultate. Ovaj posao, pored velikog truda traži i čelične živce.

Što se tiče poraza od Dinama 1945, u Jedinstvu nije bilo ključnog igrača na sredini terena, koji bi uspešnije povezao napad i odbranu. I pored toga što su imali igrača manje, gosti su, u drugom delu, taktički razoružali neubedljive Pazovčane. Pojedinci su delovali komotno, kao da su očekivali da će im Dinamo 1945 pokloniti bodove. Uzaludni su bili saveti i oštre kritike u vreme odmora. I sa klupe su povučeni dobri potezi s ciljem osveženja i ubrzanja igre, ali dogovor nije ispunjen.

Posle jalove inicijative, u 66. minutu, usledio je šok za navijače. Poraz je još više pogoršao, inače, nezavidan položaj pri dnu tabele.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

GRUJIĆ PREUZEO ODGOVORNOST

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina