Search
Close this search box.
PODUNAVAC-BELEGIS
VREME ČITANJA: 2 min

DRUGI DEO POD KONTROLOM

PODUNAVAC OSVOJIO BODOVE U BEČEJU, UOČI KOMŠIJSKOG DERBIJA SA JEDINSTVOM

Pesma Belegišana pored Tise. Podunavac je golom Đorđa Perišića, krilnog napadača iz kategorije bonusa i pojačanja iz Brodarca, osvojio tri boda u Bečeju i uhvatio zalet za komšijski derbi kod kuće sa staropazovačkim Jedinstvom.

– Iza nas je utakmica u koju smo najslabije ušli od početka trke za bodove. Stigli smo 40 minuta pred početak, fudbaleri su se loše zagrejali, a to je bilo vidljivo u prvih 20 minuta. Domaćin je stvorio četiri šanse, tri su bile iz prekida i mogle su da budu kobne. Desio se pad koncentracije, ušli smo u ritam u 25. minutu, postigli gol pred kraj prvog dela, a drugo je bilo pod našom kontrolom, Čelar i Milanović nisu pogodili mrežu Bečejaca – kaže trener Dragan Stevanović.

Iskusni stručnjak, na klupi Podunavca, sa tribine će da komanduje u nedelju popodne u komšijskom derbiju sa Staropazovčanima.

– Arhivirali smo trijumf na terenu pored Tise, OFK Bečej je imao jednu šansu, bio je u prilici da nas kazni za ta dva proma šaja, a kad podvučemo crtu osvojili smo velika tri boda. Bečejci imaju nekolicinu dobrih fudbalera, ali pritisak ih je zakočio. Dobio sam žuti karton i automatski neću moći da stojim ispred klupe na bitnoj utakmici. Nećemo, ipak, imati pritisak, jer smo bili uspešni na gostujućem terenu.

Belegišani neće moći da igraju u najjačem sastavu, vezista Milikić je van stroja zbog parnih kartona, a dvojica igrača su bolesna.

– Izgubili smo od Jedinstva na generalnoj probi u SC FS Srbije u Staroj Pazovi (1:5), ali prijateljske utakmice su jedno, a prvenstvene nešto drugo. Maksimalno angažovano, pametno i energično shvatićemo obaveze, nismo izgubili na deset poslednjih mečeva – rekao je Dragan Stevanović.

D. Jovanović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

DRUGI DEO POD KONTROLOM

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina