Search
Close this search box.
606725_431369000-1635246927218753-3360639916158948015-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

NOVA MLADOST MIĆUNOVIĆA: Dragutinović čuva svoju mrežu, Milo “rešeta” protivničku – Orlovi lete visoko!

Tim iz Jasenova se nalazi u fantastičnoj formi od starta proleća.

U okviru 18. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostila je sastav Blagotina iz Poljne, domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije, dok su gosti bili na 14. mestu.

Gosti su od samog starta prepustili posed rivali, i vrebali su svoju priliku iz kontranapada, što je u početku stvorilo par opasnih prilika pred golom Jasenova, ali je Dragutinović bio na visini zadatka.

Sastav Orlova je, na njihovu sreću, iz prvog pravog napada stigao do vođstva, igrao se deveti minut kada je Matija Pavlović zatresao mrežu mladog golmana Simonovića, 1:0 za domaćina.

Rani pogodak otvorio je meč, gosti su ofanzivnije krenuli ka golu rivala, što je domaćinu ostavilo dosta prostora za duge lopte. Iskusni Milu Mićunović u 17. minutu duplirao je prednost Orlova, a samo par minuta kasnije Željko Goljović postavio je rezultat na 3:0. 

Republika
Mićunović ne planira da stane sa golovima 

Pokušali su gosti uglavnom iz prekida i brzih promena poseda, ali nisu uspevali da savladaju danas jako raspoloženog golmana domaćih. Pred sam odlazak na odmor Mićunović svojim drugim pogotkom postavlja rezultat na 4:0, i time je u velikoj meri “olakšao” posao svom timu za drugi deo susreta.

Gosti su sa dve izmene za vreme pauze, i nešto drugačijom postavkom iznenadili domaćina, i već nakon dva minuta igre u drugom delu stižu do pogotka, strelac za Blagotin bio je mladi David Miljković, 4:1.

Ofanzivna tima iz Poljne se nastavila, gol ih je dodatno motivisao, pa su ubrzo stigli i do drugog, Marko Radivojević postavio je rezultat na 4:2, igrao se 77. minut. Trgli su se domaći, sprečili su prilazak rivala na samo gol zaostatka, a ubrzo su se ponovo “odlepili”.

Rezervista Filip Maletić pogodio je za 5:2, Marko Popović bio je strelac sledećeg gola za Orlove, dok je konačnih 7:2 postavio Mićunović, koji je ujedno overio i svoj het-trik.

Orlovi (Jasenovo) – Blagotin (Poljna) 7:2 (4:0)

Orlovi: Dragutinović (od 86′ Kodić), Vojinović (od 52′ Đurić), Živić, Gojković, Popović, Mićunović, Goljović, Mihajlović (od 81′ Egerić), Lazić (od 46′ Maletić), Vukajlović, Pavlović 

Blagotin: Simonović, Radosavljević, Milošević, Milojević, Radivojević, Đokić (od 46′ Stanojković), D. Miljković, Danilović (od 76′ Radovanović), Nikolić (od 73′ Milošević), Palurović (od 46′ A. Miljković), Mađarac

Lep fudbal prikazan je od strane oba tima, dosta golova, tako da je publika imala šta da vidi i možemo slobodno reći da su svi prisutni uživali. Utakmica je mogla da ode u jednu ili drugu stranu u jednom trenukut, ali su Orlovi iskoristili svoje prilike, i na kraju su zasluženo slavili.

Tim iz Jasenova od starta proleća upisuje samo trijumfe, ako se na to doda i pobeda na zatvaranju prvog dela prvenstva, serijom od maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice, stigli su do plasmana na šesto mesto na tabeli.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad