Search
Close this search box.
borac-sajkas-naftagas-elemir
VREME ČITANJA: 1 min

BORAC (Š) – NAFTAGAS 1:2

SRPSKA LIGA „VOJVODINA“

BORAC (Š) – NAFTAGAS 1:2 (0:1)

Šajkaš – Gledalaca: 500. Sudija: Balša Ćeranović (Bačka Topola) 7. Strelci: Bugarin u 80. za Borac, Bačvanski u 9, Savanović u 62. za Naftagas. Žuti kartoni: Pavlović, Petrović, Mirković (Borac), Grbić, Bjelica, Markoski, Švonja (Naftagas). Crveni karton: Maksimović u 31. (Borac).

BORAC: Todić 7, Pavlović 7, Petrović7, Maksimović 5, Bursać 6,5, Gojković 7, Tedić 7, Ljubojević 6,5 (Rakić 7), Krstevski 7, Mirković 7, Romić 7 (Bugarin 7,5).

NAFTAGAS: Galin 7, Grbić 7,5, Bjelica7, Čigoja 8, Stepanov7 (Vukoje -), Savanović 7,5, Bajić 7,5, Markoski 7 (Milivojev 7), Švonja 7,5, Kovačević 7, Bačvanski 8.

Igrač utakmice: Bačvanski

U otvorenoj i dinamičnoj igri, gosti su zasluženo odneli bodove u Elemir. Milan Bačvanski se u devetom minutu odlučio na šut, lopta je završila u suprotnom uglu za vođstvo gostiju.

Tedić je, malo kasnije, odlično prošao i odigrao povratnu, ali Krstevski je za malo promašio. Igra se odvijala, uglavnom, na sredini terena, da bi u 62. minutu Bačvanski odigrao do slobodnog Miloša Savanovića koji je udvostručio prednost.

U 75. minutu gosti su imali dobru šansu, povratnu loptu Milivojev je sa deset metara prebacio preko praznog gola. Posle kornera u finišu, stvorila se gužva a najviši u skoku bio je Branislav Bugarin i udarcem glavom smanjio.

M. Petrović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

BORAC (Š) – NAFTAGAS 1:2

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina