Search
Close this search box.
zeleznicar-indjija-kabel-novi-sad
VREME ČITANJA: 2 min

ŽELEZNIČAR – KABEL 5:0

Fudbaleri Kabela poraženi su od Železničara sa 0:5 u 18. kolu Srpske lige grupa Vojvodina. Formalni domaćin utakmice bio je Železničar iako se igralo u Novom Sadu.
Gosti su rano stigli do vođstva. Hitro su probili po desnoj strani sa koje je ubačena lopta stigla do Ognjena Miljevića koji je prevario golmana Mijanovića i doveo Sremce u prednost. Pored borbene igre svakako treba pohvaliti i gledaoce koji su ,,opkolili“ stadion Indeksa i tako učinili utakmicu još boljom. Novosađani su nakon primljenog gola bili opasniji. Dok se očekivalo izjednačenje, Inđijci su postigli novi gol i smanjili šanse Kabelu da stigne do bodova. Strelac je bio Danilo Živanović koji je maltene neometan sa peterca loptu sproveo iza leđa Mijanovića.

Na početku drugog poluvremena Dimitrije Volarević je solo prodorom rešio pitanje pobednika. Korpulentni centarfor Sremaca je izdržao duel sa čuvarom i smireno poslao loptu u nebranjeni deo gola koji je čuvao Aleksandar Mijanović. Poslednjih 15 minuta je za Železničar odigrao i nekadašnji reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani. Upravo je na fenomenalnu asistenciju Sulejmanija Dimitrije Olarević ponovo zatresao mrežu Novosađana za 4:0. Konačan rezultat postavio je fudbaler Železničara Filip Ivelja.

Železničar – Kabel 5:0 (2:0)

NOVI SAD: Đačko igralište, gledalaca: 300. Sudija: D. Zorić (Klek). Strelci: Miljević u 8. i Živanović u 16. minutu, Volarević u 54. i 79. I Ivelja u 85. za Železničar. Žuti kartoni: Osman, Volarević (Železničar), a Marjanović, Petrović (Kabel).

ŽELEZNIČAR: Krivokuća 7,5, Saračević 7, Bošnjak 6,5 (od 76. Sulejmani 6,5), Matijević 7, Đokić 7, Volarević 8,5 (od 80. Radman), Ivelja 8, Osman 7, Živanović 7 (od 80. Kačar), Jaćimović 6,5, Miljević 7,5 (od 67. Trbović).

KABEL: Mijanović 6, Trninić 6 (od 46. Ilić), Marjanović 6, Batos 6,5, Paunović 6,5 (od 75. Pivaš), Novaković 6,5, Serdar 6,5, Đurić 6, Petrović 6, Apostolovski 5,5 (od 46. Jelić), Milisavljević 6.

V. Gvozdenović

Izvor: http://www.dnevnik.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ŽELEZNIČAR – KABEL 5:0

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina