Search
Close this search box.
612489_buducnost2_f
VREME ČITANJA: 2 min

(NE)OČEKIVANO: Nakon novog REZULTATSKOG NEUSPEHA usledio je RASTANAK – klub se javnosti obratio SAOPŠTENJEM!

Start prolećnog dela sezone nije protekao onako kako su svi očekivali.

Fudbaleri Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva na startu prolećnog sela sezone u okviru zapadne grupe srpskoligaškog fudbala poraženi su na gostovanju u Požarevcu od ekipe Mladog radnika 1926 minimalnim rezultatom 0:1, a ni premijera na “Parku pećina” nije protekla u željenom novou.

U derbi susretu protiv pribojskog FAP-a, Valjevci su pružili dobru partiju. Imali su i rezultatsku prednost, ali su na kraju bodovi pripali trenutno drugopalsiranoj ekipi na tabeli koja je nakon preokreta slavila sa 2:1.

Nakon navedenog meča trenerski tandem Peđa Simić i Srđan Jovanović je odlučio da napusti redove Budućnosti Krušik 2014, a tim povodom danas se javnosti i klub obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti:

– Trenerski duo Simić – Jovanović napustili su klub zbog ličnih razloga i neslaganja nakon jučerašnjeg meča. Želimo im puno uspeha u nastavku karijera. FK Budućnost Krušik se zahvaljuje na učinjenom u oba mandata na kormilu kluba – istakli su u redovima Valjevaca, a zatim dodali:

– O narednim koracima u vezi jučerašnjeg meča, a i u traženju novog trenera javnost će biti obaveštavana od ponedeljka. Trenutna situacija na tabeli dovodi u pitanje opstanak u ligi, po nama nezasluženo, a da li je bilo i nesportskog faktora odlučivaće nadležni organi. Klub će se truditi da se izvuče iz ove nezavidne situacije.

Trenerski tandem je napustio Valjevo

Na kraju klub je imao i posebnu poruku za svoje verne navijače:

– Hvala publici što nas je juče podržala na utakmici i nažalost bila svedok svemu navedenom. Iz tog razloga FK Budućnost Krušik Vas poziva za još snažniju podršku do kraja prvenstva.

U iščekivanju rešavanja pitanja novog šefa stručnog štaba, treba napomenuti da u narednoj takmičarskoj rundi Budućnost Krušik 2014 gostuje Poletu iz Ljubića. Navedeni meč na programu je 24. marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao Valjevcima koji su na “Parku pećina” slavili minimalnim rezultatom 1:0 pogotkom Strahinje Krstića u 67. minutu meča.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad