Search
Close this search box.
611019_417517931-996078875436640-7638216552804721251-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

BITAN TRIJUMF SLOGE: Minimalac u Petrovcu na Mlavi bio je dovoljan domaćinu za tri boda protiv Reala!

Blizu je pomak sa poslednjeg mesta na tabeli.

U okviru 16. kola Srpske lige Zapad ekipa Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi ugostila je sastav Reala (Podunavci), domaćin je u ovaj meč ušao sa poslednjeg mesta na tabeli, dok su gosti bili na šestoj poziciji.

Prvu ozbiljniju priliku na meču imali su gosti, nakon prodora po desnoj strani, lopta stiže do Marinkovića, on vara svog čuvara i dodaje je do Radonjića, međutim njegov šut završava u rukama golmana Marunića.

Uvratili su domaći na drugoj strani, probio je Avdić, stigao je do peterca rivala, ali je Babić uspeo da izblokira šut, lopta stiže do Ikanovića, ali i njegov udarac biva blokiran od strane defanzivaca Reala. 

Do odlaska na odmor gosti su pretili iz dva udarca sa daljine, dok su domaći imali odličnu priliku nakon prekida, ali se prvo poluvreme završilo bez golova, uz po jedan žuti karton na obe strane.

Republika
Detalj sa meča

Za vreme desetominutne pauze izvršene su tri izmene u redovima domaćeg sastava, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Otvorili su drugo poluvreme gosti šansom iz kornera, ali je lopta otišla preko gola.

Najbolja prilika za promenu rezultata viđena je pred golmanom gostiju, nakon pokušaja ispucavanja od strane odbrane Reala, lopta se odbija od fudbalera Sloge, međutim ista završava na desnoj stativi gola, 0:0.

Konsolidovali su svoje redove fudbaleri Sloge, prvo su iz kornera mogli do vođstva, ali nisu imali sreće, ali su par trenutaka kasnije ipak zatresli mrežu Reala. nakon prodora rezerviste Nikolića po levoj strani, uputio je dodavanje Demiru Avdiću, čiji je udarac od prečke završio u golu rivala, 1:0 za domaćina u 79. minutu.

U poslednjih desetak minuta gosti su pokušavali da dođu do izjednačenja, ali gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Sloga 33 (Petrovac na Mlavi) – Real (Podunavci) 1:0 (0:0)

Sloga 33: Marunić, Ilić (od 65′ L. Nikolić), Marjanović, N. Nikolić, Ragipović, Avdić, Ostojić (od 46′ Ćuk), Ikanović, Miljković (od 46′ Čakić), Petrović (od 46′ Milenković), Torbica

Real: Babić, Jović, Đerković (od 82′ Dimitrijević), Vukašinović, Radonjić, Marinković, Vučićević, Savić (od 88′ Vukosavljević), Dukić, Luković, Basarić

U sledećem kolu Real dočekuje OFK Mihajlovac, dok Sloga ide na noge Loznici.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad