Search
Close this search box.
430351528_757511626060643_347810734489532412_n
VREME ČITANJA: 2 min

PROVČI SE NIČEGA NE SEĆA

IGRAČ ZRENJANINACA PREBAČEN U BOLNICU
U 75. minutu meča u Zrenjaninu, Danilo Provči sudario se glavom sa igračem Kabela i ostao da leži na travi. Lekar domaćina i članovi stručnog štaba utrčali su na teren, a na tribinama je zavladao tajac i prekid je dugo trajao.

– Nisam bio pri svesti, poslednje čega se sećam je trenutak kad sam krenuo u skok. Ne znam šta se posle toga dešavalo. Kažu da su me izveli sa terena, „posadili“ na klupu i postao sam svestan kad su me uveli u kola Hitne pomoći. Po priči saigrača, nije bilo za gledanje i shvatio sam da su se plašili za moje zdravlje – istakao je juče Provči, jedan od debitanata u dresu srpskoligaša sa Begeja.

Kakva je bila dijagnoza lekara u bolnici?

– U predelu rebara osećao sam velike bolove i to su snimili, kao i glavu. Rečeno mi je da nemam prelom, niti potres mozga i da treba da odmaram nekoliko dana. Posle sam čuo da su scene sa terena, moj pad, ukazivanje pomoći i dolazak Hitne, delovali dramatično. Hvala publici, rekli su mi da me je podržala aplauzom.

Kako ste zadovoljni igrom i rezultatom za vreme provedeno na terenu?

– Čuo sam da smo propustili dobru šansu da pobedimo. Borili smo se maksimalno, bilo je nekih poluprilika i pre moga izlaska sa terena, ali moram istaći da Kabel ima odličnu ekipu i o vrednosti najbolje govori plasman na tabeli. Sad gostujemo ekipi Tise iz koje sam zimus došao i jurišaćemo za pobedu. Nadam se da ću biti spreman – kaže Danilo Provči.

B. C.

DUEL IZ PRVOG POLUVREMENA: Danilo Provči (Radnički) i Nikola Marjanović (Kabel) FOTO: Ž. Šemić

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

PROVČI SE NIČEGA NE SEĆA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina