Search
Close this search box.
670-1-1-1
VREME ČITANJA: 2 min

RADNIČKI I KABEL PODELILI BODOVE

Fudbaleri Radničkog, pred oko 300 gledalaca na stadionu kraj „Skrobare“, nastavili su trku u Srpskoj ligi grupa „Vojvodina“ i na samoj premijeri pred zrenjaninskom publikom, sa 8 novih igrača u postavi i novim trenerom Zoranom Levnaićem, odigrali na ravne časti sa ekipom Kabela iz Novog Sada rezultatom 0:0.

Obe ekipe na početku utakmice odmeravale su snage i oprezno ušle u meč, da bi prvu priliku imali domaći u 25. minutu kada je Kovačević primio loptu na ivici šesnaesterca ostavio je za Mitrovića koji je šutirao pored gola gostiju. Ubrzo su zapretili gosti kada je Bakos loptu zahvatio glavom, ali je siguran na golu bio golman Đekić. Mladi bonus Radničkog Ivan Milanović snažno je šutirao u 29. minutu, ali je lopta završila pored stative. Minut kasnije imao je priliku Mitrović, nakon odlične asistencije Karišića, ali je lopta završila tik iznad prečke gostiju. Gosti su prvi put zapretili u 32. minutu kada je na odličnu asistenciju kapitena Kabela Petrovića, Ilić glavom pogodio direktno golmana Đekića.

U drugom poluvremenu Radnički je opet imao prvu priliku kada je Karišić izveo korner, a Pelemiš loptu glavom poslao pored gola. Pet minuta kasnije bili su konkretni i gosti kada je Prvulović odlično pronašao Milisavljevića, ali je golman Đekić na vreme istrčao i sprečio siguran pogodak za goste.

Na terenu je potom nastao muk kada je igrač Radničkog Provči imao duel u skoku i ostao bez svesti. Nakon brze intervencije doktora on je posle 5 minuta ustao, ali je potom Hitna pomoć ubrzo došla i odvela Provčija u Urgentni centar.

U 80. minutu viđena je najbolja prilika na meču kada je golman gostiju Dražić izašao na ivicu šesnaesterca i greškom dodao loptu Petru Radiću koji je pokušao da ga lobuje, ali je lopta završila tik pored stative gostiju. Poslednja prilika na utakmici viđena je kada je igrač gostiju Milisavljević glavom pogodio, na sreću domaćih, direktno u golmana Đekića, Radnički – Kabel 0:0.

U sledećem kolu, 10. marta, fudbaleri Radničkog gostuju ekipi Tise iz Adorjana.

Radnički – Kabel 0:0 (0:0)

RADNIČKI ZRENJANIN: Dekić, Marković, Pelemiš, Nikolić, Topić, Mitrović, Karišić, Kovačević, Milanović, Provči i Borisavljević. Zamenici igrača: Čestić, Gardinovački, Radić, Stevanović, Arsić, Vrbljanac i Kosović.

FK KABEL: Dražić, Trninić, Marjanović, Batos, Paunović, Serdar, Ilić, Đurić, Petrović, Apostolovski u Milisavljević. Zamenici igrača: Mijanović, Gajić, Novaković, Prvulović, Trpčević, Prolić i Pivaš.

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

RADNIČKI I KABEL PODELILI BODOVE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina