Search
Close this search box.
670-1-1
VREME ČITANJA: 2 min

LIDER SLAVIO KRAJ TISE

Ovogodišnja prvenstvena premijera kraj Tise počela je tužnim povodom, jer se minutim čutanja odala poslednja počast nedavno preminulom bivšem igraču i treneru Milivoju Gajinoviću i ekonomu Dragici Katavić, a završena je na sličan način po domaćina gubitkom bodova. Lider iz Rume je zasluženo slavio, ali su nije predstavio u izdanju koje krasi prvoplasirane ekipe. Međutim, i to je bilo dosta da se revanšira istom merom za letošnji poraz pred svojim navijačima.

Od prvog sudijaskog zvižduka Rumljani su dali do znanja da su došli da pobede, ali su Bečejci elastičnom odbranom uspevali nekako da osujete napade rivala, pa njihova trenska inicijativa nije urodila plodom. I kada su svi očekivali da će se na odmor otići bez golova, trenutak nepažnje odbrane domaćih bio je dovoljan da padne odluka o konačnom rezultatu. Dobro ubačenu loptu sa levog boka iz slobodnog udarca kod druge stative dočekao je Aleksandar Ignjić i glavom je poslao u mrežu. Ispostavilo se da je to bio presudan momenat utakmice.

U nastavku slična slika, mada su se domaći malo trgli i u par navrata uspevali da pređu polovinu terena. Golova nije bilo, ali je ponajbolji igrač utakmice Brana Ilić u 59. i 65. minutu opasno pripretio i oba puta su lopte otišle kraj gola.

OFK Bečej 1918 – Sloven 0:1 (0:1)

Bečej: Gradski stadion kraj Tise. Gledalaca: 200. Sudija: Nikola Šćepanović (Kruščić) 7. Strelac: Ignjić u 45. minutu za Sloven. Žuti kartoni: Stanić (OFK Bečej 1918), Radović, Lukešević, Batalo, Šegavac. Igrač utakmice: Brana Ilić (Sloven).

OFK Bečej 1918: Milovanov 6, Ćuk 6, Pejić 6,5, Vještica 7, Vorgučin 6, Vlaisavljević 6, Tutnjević 6,5, Milovanović 6, Videnović 6 (od 59. Kobiljski 6), Stanić 6 (od 44. Šavija 6), Mitić 6.

Sloven: Šegavac -, Simić 6,5, Radović 7 (od 72 Stojisavljević -), Lukešević 7 (od 46. Savinović 6), Batalo 6,5, Perošević –(od 9. Jandrić 6,5), Radišić 6,5, Marinković 6,5 (od 72. Popović -), Aleksić 6,5 (od 79. Protić -), Ignjić 7, Ilić 7,5.

V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina