Search
Close this search box.
67032
VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI NA STARTU PRED TEŠKIM ISKUŠENJEM PROTIV LIDERA

Srpskoligaša sa Tise igrom slučaja i voljom žreba nije mogao da dočeka teži izazov na startu nastavka prvenestvene trke karavana u Vojvodini. U goste im stiže lider Sloven iz Rume, a oni se nisu proslavili na utakmicama u priprenom periodu, pa se prvenstvena „premijera“ u ovoj godini čeka sa dobrom dozom zebnje. Doda li se tome da su u poslednjih šest kola jesenjih kola uknjižili isto toliko poraza, onda je asno da je svaki novi poraz teško breme.
– Prijateljske utakmice nikada nisu pravo merilo i ja se više oslanjam na rad tokom pripremnog perioda. Izuzev nekolicine iskusnijih igrača, ostali su vredno izvršavali obaveze na treninzima i očekujem da će to, uz moje dugogodišnje trenersko iskustvo vođenja utakmica, doneti pozitivnu mladost novalija doneti željenu energiju, te da ćemo pružiti bolje izdanje od viđenih na pripremnim utakmicama. E sad, pitanje je hoće li to biti dovoljno da se zabeleži uspeh protiv lidera, ostaje nedorečen trener Bečejaca Dragan Ivanović.

Sudeći prema dešavanjima poslednjih dana, pozitivna energija kojom zrači trener Ivanović je pokrenula i ostale strukture u klubu. Prvo je Nedeljko Vasić imenovan za predsednika, a ovih dana je kompletiran Upravni odbor, koji je zajedno sa grupom mladih iz Kancelarije za mlade opštine Bečej, detaljno oprao tribine i obrisao svako od 296 plastičnih sedišta, uredio okruženje klupske zgrade na stadionu, pa će navijači, iako se pojavljuju u ne baš velikom broju, imati bolje uslove za praćenje utakmica.

Pretposlednjeg februarskog dana zvanično je kompletirano klupsko rukovodstvo. Na nedavnoj vanrednih Skupštini kluba Nedeljko Vasić je izabran za predsednika, a Saša Gujanica za zamenika, te Zoran Grbić i Predrag Glušac za članove Upravnog odbora, a na poslednjoj sednici su kooptirani u Upravni odbor Milan Brkljač, Luka Božić, Goran Božičić, Miodrag Vučković i Dejan Stanojev.

Sve u svemu, počeli su da duvaju novi vetrovi u srpskoligašu sa Tise. Sada je na igračima da predvođeni iskusnim strategom Draganom Ivanovićem potvrde potencijal. Raspored im nije dao mnogo vremena, jer će već u subotu na svom terenu imati priliku da pokažu koliko vrede.

Subotnja „premijera“ zakazan je za 14,30 sati, sudija će biti Nikola Šćepanović iz Kruščića, pomagaće mu Dušan Lukić iz Sombora i Veljko Ristić iz Knićanina, dok će četvrti sudija biri Dušan Belić iz Zrenjanina, a delegat FSV je Uroš Sbotić iz Inđije.

V. Jankov

Bečejci se uzdaju u iskustvo trenera: Dragan Ivanović – foto: V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BEČEJCI NA STARTU PRED TEŠKIM ISKUŠENJEM PROTIV LIDERA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina