Search
Close this search box.
11-1-1200x675-1
VREME ČITANJA: 1 min

ODRŽANE KONFERENCIJE KLUBOVA SRPSKE I ZONSKE LIGE BEOGRAD

Juče su u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda održane Konferencije klubova Srpske i Zonske lige Beograd.

Najpre je održan sastanak srpskoligaša na kojem su svi klubovi imali predstavnike. Uvodnu reč je imao generalni sekretar Miloš Mirković a potom su se obratili komesar takmičenja Velibor Novović, komesar za disciplinu Aleksandar Prekodravac, komesar za suđenje Željko Mohora i komesar za bezbednost Milenko Kovač.

Klubovima je poslata jasna poruka da će i u nastavku prvenstva regularnost i bezbednost biti prioritet. Od ove sezone, sve utakmice se snimaju, tako da će biti pregledane, a biće pokrivene i posmatračima.

Po završetku sastanka, čelnici FSB su dodelili vredne poklone u vidu “Erima” lopti i “Medisport” medicinske opreme. Takođe, savez je obezbedio markere za redarsku službu za sve lige.

Usledio je sastanak klubova zonske lige Beograd.

Generalni sekretar, Miloš Mirković, je ponovo imao uvodnu reč a potom su se obratili komesari Aleksandar Simić, Vuk Blečić, Goran Kovačić i Milenko Kovač. Poruka je bila ista, legalnost i poštovanje pravilnika.

Partneri saveza, kompanije “Erima” i “Medisport”, su uručili poklone klubovima, savez je obezbedio markere za redare a čelnici saveza su jasno naglasili da će klubovi koji budu poštovali pravilnik biti dodatno stimulisani i nagrađeni.

Pored čelnika saveza i komesara, klubovima obe lige su se obratili i predstavnici MUP-a prevashodno o pravilnim prijavljivanjima utakmica i uslovima koji određuju koju su mečevi visokog rizika.

Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd