Search
Close this search box.
NAFTAGAS-ELEMIR
VREME ČITANJA: 2 min

KANDIĆ ZNA TIM

ELEMIRCI ZADOVOLJNI SA ŠEST PROVERA

Naftagas je imao šest testova i u srpskoligašu iz Elemira, zadovoljni su urađenim. Trener Predrag Kandić smatra da su igrači fizički spremni i da bi to trebalo da potvrde na prolećnoj premijeri u Staroj Pazovi.

– U odnosu na pripreme od prošlog leta, ove su bile bolje – kaže Kandić. – Navikli smo se jedni na druge, prihvaćen je sistem rada i kroz dobru atmosferu odradili smo trenažni proces.

Elemirci su imali generalku protiv Zvezdare, u nedelju su rezervisti i veći broj juniora, pobedili Vojvodinu 1928, lidera vojvođanskog „Istoka“ u Kupu PFS Zrenjanin.

– Svi su imali priliku da se iskažu i pokažu trenutnu spremnost i mogućnosti. Nikad mladi nisu dobili više prilika, imam silno poverenje u njih, protiv Zvezdare krenuli smo sa četvoricom bonusa, sa Perležanima su izašli na kraju Kupu i potvrdili da njihova posvećenost, daje rezultate.

Kad se povela reč o sastavu, Kandić je napomenuo da nisu imali velikih promena u prelaznom roku i da je formirao tim.

– Doveli smo napadača Stefana Popova i defanzivca Nikolu Kovačevića iz obližnjeg Radničkog. Otišli su Marko Renić, Milan Vidić i Lazar Popov. Ovde su vrata otvorena u oba smera, ali nismo želeli da gomilamo kadar. Imamo što nam treba, odlične bonuse i mnogo iskusnih. Nemam dileme oko sastava, želja je da se izbegnu povrede i da budu zdravi.

Jesenju trku Naftaši su počeli ispod očekivanja, ali završili su na petom mestu sa 25 bodova upisanih izosam pobeda, remija i šest poraza.

– Šest poraza bilo je previše i ne bi trebalo da nam se ponovi u nastavku prvenstva. Za razliku od drugih, koji su opterećeni plasmanom, nemamo takvih briga i možemo sa svima da se nadigravamo. Očekujem da će i realizacija biti na višem nivou, postigli smo 23 gola, a imali mnogo prilika. Sedmu sezonu sam u „Vojvodini“ i prolećna trka biće neizvesnija u odnosu na prethodne godine i mala nepažnja mogla bi da dovede do neželjenih posledica. Nadam se da možemo stepeni cu više i biti bliže vodećima – kaže Kandić.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina