Search
Close this search box.
529196_napredak_f
VREME ČITANJA: 2 min

ZBOG NJEGOVOG DOLASKA TRAŽIĆE SE KARTA VIŠE: Na “Teatru snova” stiglo je dobro poznato lice!

Novi dobar posao čelnih ljudi kluba.

Specifična situacija viđena je ove sezone u Beogradskoj zoni, po trenutnom planu, šest ekipa se seli u niži rang, dok će se jedna boriti za opstanak kroz baraž. I u borbi za sam vrh je jako napeto, dva tima idu direktno, dok će trećeplasirani kroz doigravanje pokušati da promeni ligu.

Trenutno na destom mestu, koje vodi u baraž za opstanak, nalazi se sastav Napretka iz Medoševca, prošlogodišnji upravo desetoplasirani tim, ali je tada to bila pozicija koja se nalazila “tri koraka” daleko od baraža. Uprava kluba radila je vredno ove zime, igrački kadar je ojačan proverenim imenima, i očekuju se dosta bolji rezultati u nastavku sezone.

I pored toga što je transfer pijaca i zvanično zatvorena već nedelju dana, uprava kluba i dalje široj javnosti potvrđuje zimske novajlije. Tridesetogodišnji Stefan Živković pre jedne decenije nastupao je u opremi Napretka, i sada se na obostrano zadovoljstvo on vraća u dobro poznati dres.

Republika
“Virtuoz” sa loptom opet u Medoševcu

Stariji navijači dobro znaju kakav je Stefan “virtuoz” sa loptom, dobro je svima poznato da je reč o fudbaleru koji je u mlađim kategorijama Kolubare skrenuo pažnju mnogim klubovima u našoj zemlji.

Priliku da se oproba u seniorskom fudbalu Živković je dobio već sa 17 godina u redovima Borca iz Lazarevca, zanimljiva činjenica jeste i da je Stefan anstupao za sve klubove iz Opštine koji su se takmiči u zonskom i srpskoligaškom rangu, Radnički Rudovce, Turbinu, Stepojevac Vagu, Cvetkovac, TEK Slogu i ekipu Šušanjara, odakle stiže u opremu Napretka. 

Sledeće nedelje zakazan je start prolećnog dela prvenstva, Napredak u prvom kolu igra jako važan duel sa ekipom Zuce 2019, koja ima isti broj osvojenih bodova kao i tim iz Medoševca.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone