Search
Close this search box.
600549_428612326-1149395889506018-3189857262806895012-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ŠUMADIJSKA RAPSODIJA U HLADNOJ BEOGRADSKOJ VEČERI NA SAVI: Sinđelić i OFK Aranđelovac se dobro “proverili” za nastavak sezone!

Gosti mogu biti zadovoljni partijom protiv člana trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji.

Juče je na stadionu Brodarca odigran prijateljski meč između domaćeg Sinđelića iz Beograda i OFK Aranđelovca 1979.

Bivši prvoligaš, sastav Sinđelića se trenutno takmiči u okviru Srpske lige Beograd, gde zauzima deseto mesto na tabeli, i na proleće ekipi predstoji borba da se sačuva status u ligi. Sa druge strane, gosti iz Aranđelovca su prošle sezone ispali iz zonskog stepenja takmičenja, i u aktuelnom prvenstvu Šumadijske lige Sever zaostaju dva boda za liderom. 

Prvu pravu priliku na meču imali su gosti, ali Veličković nije bio precizan, zapretili su i domaći na drugoj strani, zatresli su mrežu rivala, ali je gol poništen zbog ofsajda. Imali su iniciajtivu u tim trenucima fudbaleri Sinđelića, i uspeli su da dođu do vođstva nakon greške na sredini terena rivala, 1:0 u 15. minutu za crveno-bele.

Trgli su se gosti, u par navrata su ozbiljno zapretili domaćinu, ali je golman Sinđelića bio na visini zadatka, takođe je i defanzivna linija odličnom postavkom sprečavala napade rivala. Na drugoj strani odličnu priliku za dupliranje prednosti tima iz Beograda sprečio je Jovetić. 

Republika
Gostujući “tim”

Na isteku 43. minuta Veličković je odlično poslao loptu iza leđa štoperima, ona stiže do Serdara koji rešava odlično situaciju sa golmanom Sinđelića, 1:1. U drugom poluvremenu mnogi su mislili da će gosti “pasti”, zbog spremnosti i mladosti domaćeg tima, ali to nije bio slučaj.

Odlično drugo poluvreme viđeno je sa obe strane, smenjivala se inicijativa i šanse pred oba gola, ali udarci nisu bili precizni, dok i oni koji su išli u okvir gola, završavali su u rukama golmana.

Odličnu igru prikazali su gosti, tim je ove zime dobro pojačan, i svim silama će sastav OFK Aranđelovca krenuti u napad na ekspresan povratak u viši rang takmičenja. O novajlijama će biti reči u narednim danima, kada krene i zvanična promocija istih. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

ŠUMADIJSKA RAPSODIJA U HLADNOJ BEOGRADSKOJ VEČERI NA SAVI: Sinđelić i OFK Aranđelovac se dobro “proverili” za nastavak sezone!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd