Search
Close this search box.
416717945_401992602381065_78188106337924273_n
VREME ČITANJA: 1 min

RADNIČKI (Š) – OMLADINAC (NB) 0:2

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Radnički (Š) – Omladinac (NB) 0:2 (0:1)

Šid – Gledalaca: 50. Sudija: Nikola Torma. Strelci: Popović u 30, Ahčin u 75. minutu.

RADNIČKI (Š): Ilić, Utvić, Milenko Subić, Grumić, Stojšić, Drča, Rajšić, Srđan Subić, Mijatović, Vlaisavljević, Rukavina. Igrali su još: Borojević, Vuković, Lakić.

OMLADINAC (NB): Blagojević, Prijović, Radojević, Marković, Carić, Stanisavljević, Todorović, Kokir, Petković, Popović, Stanimirović. Igrali su još: Misić, Krneta, Maksimović, Aćimović, Ahčin, Dašić, Mališ, Knežević, Jovanović, Velikić.

Vojvođanski srpskoligaš naišao je na snažan otpor domaćina, ekipe trenera Gorana Vukmira, koja prolećni deo prvenstva u grupi „Jug“ čeka na 12. mestu. Šiđani su ostavili solidan utisak, a Banovčani su sremski dvoboj počeli atacima, Popović je očekivao da će mladi sudija Torma da pokaže na penal, ali nešto kasnije položio je popravni ispit. Pre toga, golman Blagojević odbranio je udarce Rajišića i Vlaisavljevića, zatim je Stanimirović dobro prošao po desnom boku i još lepše centrirao, a Popović iz peterca, u 30. minutu, pogodio mrežu. Pred odmor je mogao još jednom da se upiše u strelce, šu- tirao je pored gola na dodavanje Todorovića. Zapaženi vezista Šiđana Stojšić, pogodio je stativu a onda je Knežević asistirao Ahčinu, bomba Pančevca, Zvezdinog đaka, sevnula je sa 20 metara – 0:2. Grumić je mogao da postigne pogodak za Radnički, Ahčin je hteo da napravi reprizu, ali defanzivac Šiđana blokirao je šut.

D. Jovanović

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”