Search
Close this search box.
SEMINAR-26-02-2024-GERIC-STOJANOVIC-horizontalno
VREME ČITANJA: 2 min

POČELI SEMINARI FUDBALSKOG SAVEZA VOJVODINE U CILJU PRIPREMA ZA PROLEĆNI DEO TAKMIČARSKE SEZONE 2023/2024

U organizaciji FSV i njenih stručnih organizacija sudija i trenera u sklopu priprema za prolećni deo takmičarske sezone 2023/2024 organizuju se seminari, sastanci i stručne tribine, kako bi se službena lica sudije i delegati i fudbalski treneri što bolje pripremili, obučili i motivisali za predstojeću sezonu.

Serija aktivnosti započeta je seminarom sudija Vojvođanske fudbalske lige Jug koji je održan juče u Novom Sadu. Slede seminari sudija ostalih Vojvođanskih fudbalskih liga.

Zatim na red dolaze sudije i posmatrači suđenja Srpske lige Vojvodina. Oni će polagati sudijske norme i prisustvovati predavanjima 22. i 23. februara u Novom Sadu.

Na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu u ponedeljak 26. februara u 18 časova održaće se obavezan seminar za sve licencirane trenere Srpske lige Vojvodina, Vojvođanskih fudbalskih liga i omladinskih, kadetskih i pionirskih liga Fudbalskog saveza Vojvodine.

Predavač na seminaru sa temom „Trening snage sa mlađim kategorijama“ biće uvaženi profesor Marko Stojanović, dok će na temu „Trener za pamćenje“ predavač biti Andrija Gerić, proslavljeni sportista i psiholog.

Na kraju na red dolaze delegati svih liga FSV. Oni će se po novom modelu samostalno okupiti u utorak 27. februara u 16 časova u Novom Sadu, gde će dobiti smernice i obnoviti naučeno iz svog delokruga rada. U okviru seminara stručnjaci iz IT sektora Fudbalskog saveza Srbije prezentovaće im novu aplikaciju „FSS LIVE“, koju će delegati biti dužni da primenjuju od prolećnog dela sezone.

Treba napomenuti i da je u ponedeljak 19. februara počeo 4. modul UEFA B licence i da će se Futsal klubovi okupiti na konferenciji klubova u ponedeljak 26. februara u prostorijama FSV.

Raspored prolećnih aktivnosti FSV je izuzetno zahtevan, znajući da nas ovog proleća očekuje i 22 . Memorijalni turnir Pera Jocić, takmičenja u Kupu FSV, baraži koji se prvi put igraju i za popunu Srpske lige Vojvodina, te takmičenja u ženskim ligama i aktivnosti amaterske reprezentacije u sklopu priprema za Kup regiona u junu. Smatram da je ovako detaljna priprema neophodna kako bi se sve aktivnosti odvijale na željeni način, zaključio je generalni sekretar FSV Miodrag Cvijić.

Izvor: fsvinfo.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

POČELI SEMINARI FUDBALSKOG SAVEZA VOJVODINE U CILJU PRIPREMA ZA PROLEĆNI DEO TAKMIČARSKE SEZONE 2023/2024

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina