Search
Close this search box.
511912_omladinac10_f
VREME ČITANJA: 2 min

“BONUS” ZA KRAJ ZIMSKE PIJACE: U Zablaću je ove zime u velikoj meri podmlađen tim!

Prilika za Jovanovića da se pokaže i dokaže.

Odličan fudbal igra se u Zablaću već drugu sezonu zaredom, nakon šampionske titule u zonskom stepenu takmičenja, ostvaren je i visok plasman na polovini takmičenja Srpske lige Zapad.

Sastav Omladinca zimsku pauzu provodi na deobi šeste pozicije sa bodovnim saldom na koti 21. Jesenji učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza uz tri remija nadmašio je očekivanja mnogih, imajući u vidu da je ekipa u sezonu ušla sa statusom novajlije.

Prvi “zimski” posao bio je produžetak saradnje sa trenerom Rosićem, nakon toga krenula su pojačanja u igračkom kadru. Redom su dres Omladinca zaduživali Mladen Bernić, Pavle Bogdanović, Igor Savić i Ognjen Radišić. 

Prelazni rok u Zablaću zatvoren je dovođenjem još jednog bonus igrača. Devetnaestogodišnji Đorđe Jovanović zvanično je podigao dres Omladinca na promociji, i sa njim je zvanično gotova “transfer pijaca” u klubu.

Jovanović je prošao sve mlađe kategorije Borca iz Čačka, odakle i stiže u Omladinac, gde će pokušati da se izbori za svoje prve ozbiljnije seniroske minute u dosadašnjoj karijeri. Đorđe je već dobio priliku u prvom timu aktuelnog lidera Srpske lige Zapad, međutim to je bilo “na kašičicu” na tri utakmice u okviru kup takmičenja.

Najnovije zimsko pojačanje Omladinca se najbolje snalazi na poziciji desnog bočnog napadača, i sa statusom “bonus” fudbalera će sigurno dobiti priliku da se pokaže i dokaže na terenu tokom prolećnog dela sezone.

Proteklog vikenda sastav iz Zablaća odigrao je četvrti kontrolni meč u sklopu priprema za nastavak sezone, tom prilikom savladan je tim Jedinstva (Konjevići) rezultatom 4:2.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad