Search
Close this search box.
670-12
VREME ČITANJA: 2 min

PRELAZNI ROK KRAJ TISE, NAJZAD, DINAMIČAN

Dugo se u srpskoligašu sa Tise nisu oglašavali povodom aktuelnog prelaznog roka, a ove nedelje je, baš, dinamično. Istina, neki igrači su od početka priprema na probi, ali se nije znalo da li će biti angažovani. Sada je i to pitanje rešeno.- Angažovali smo ove zime osmoricu igrača, a jedan manje je otišao. Mislim da smo popunili praznine na adekvatan način i da ćemo imati sastav koji će moći uspešno da izbori opstanak, što je jedini cilj. U subotu imamo proveru po meri protiv starog rivala Hajduka iz Kule u kojoj ćemo moći da izvedemo takmičarski sastav, veli sportski direktor Bečejaca Miloš Andrić.
Ove zime klub su napuatili Nikola Varga, Dejan Živkov, Martin Jelić, Milivoj Krmar, Todor Milinković, Adam Nađpal, a iskusni Čedomir Tomčić nije uzeo papire, ali su nije ni uključio u rad. U međuvremenu stigli su Veljko Videnović iz temerinskog TSK-a, Nemanja Vještica (Bačka iz Bačke Planke), Mihajlo Mitić (Vlasina iz Vlasotinaca), Luka Pejić (pozajmica Spartaka iz Subotice), David Radeka (Kabel iz Novog Sada), Ognjen Stanić (Preporod iz Novog Žednika), Nemanja Čeman (OFK Kikinda) i Lazar Šavija (Jedinstvo iz Rumenke). Ne bi na odmet bio još jedan vrsni napadač, ali…

– Već protiv omladinaca prvoligaša OFJ Beograda, bez obzira što smo izgubili, viđena je bolja igra našeg tima u odnosu na ranije kontrolne utakmice. Očekujem još kvalitetnije izdanje, jer se dobro radi na treninzima. Kuljani su rival po meri da se vidi koliko su igrači usvojili to što uvežbavamo, a posle imamo još dve nedelje da eventualne greške ispravimo i start nastavka prvenstva spremno dočekamo, zaključuje kormilar tiskog broda Dragan Ivanović.

Utakmica protiv Hajduka iz Kule zakazana je za subotu u 14 sati i igraće se na pomoćnom terenu sa veštačkom travom Gradskog stadiona kraj Tise.

V. Jankov

Novajlije u dresu Bečejaca Šavija, Stanić i Čeman – foto:V. Jankov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

PRELAZNI ROK KRAJ TISE, NAJZAD, DINAMIČAN

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina