Search
Close this search box.
670-10
VREME ČITANJA: 2 min

BORAC IZ ŠAJKAŠA POGODIO SA DUŠANOM PODGORELCEM, NA PROLEĆE OFANZIVOM DO MIRNE LUKE

Na „vrućoj“ trenerskoj klupi Borca iz Šajkaša protekle jeseni sedela su trojica stručnjaka. Posle Nebojše Filipovića i kratke epizode Jelina, od osmog kola ekipu je preuze iskusni Dušan Podgorelac i Borac je počeo da beleži očekivane rezultate. Pozitivan skor (četri pobede, tri poraza), od toga četiri trijumfi u poslednjih pet kola omogućili su ekipi da se vine do devetog mesta na tabeli Srpske lige, Vojvodina.

Prelazni rok u Šajkašu bio je prometan i po šest igrača je napustilo i stiglo kao zamene. Klub su napustili golman Petrović, Aćimović, Radinović, Aleksić, Topić, Pljošta i Panović. Njihova mesta trebalo bi da popune dva bonus golmana Todić i Ješić, štoper Petrović, bekovi Vitas i Pavlović, u vezi Rakić i Tedić, u napadu Ljubojević, Krstevski i Šer. Ostala je okosnica tima, igrači koji su izneli najveći teret prvenstvenih okršaja: Mirković, Paroški, Maksimović, Gojković, Bursać, Grgić, i tri bonusa Romić, Devušić I Bugarin.

Odigrali su četiri kontrolne utakmice, sa Slavijom iz Novog Sada (1:1), Jedinstvom iz Banatskog Karađorđeva (0:1), Vojvodinom iz Perleza (6:0), Šajkaš Kovilj (2:2). U subotu igraju sa Begejom iz Žitišta i generalka je sa Kabelom.

Kako većina igrača ima radne obaveze, trenira se u večernjim satima, pod svetlošću reflektora (odigrali dve utakmce). Trener Podgorelac na raspolaganju ima 19 igrača i smatra da je to dovoljan broj za popunu rostera.

U stručnom štabu, pored Podgorelca su Jovan Nedić, Stefan Dobrić i Mićko Bjekić.

Stručni štab FK Borac Šajkaš – foto: D.Podgorelac

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

BORAC IZ ŠAJKAŠA POGODIO SA DUŠANOM PODGORELCEM, NA PROLEĆE OFANZIVOM DO MIRNE LUKE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina