Search
Close this search box.
595811_borac1_f
VREME ČITANJA: 2 min

POVRATAK NAKON SAMO ŠEST MESECI: Borba za titulu je bila presudna – iskusni veznjak ponovo oblači dres crveno-belih boja!

Svojim iskustvom će pomoći klubu da stige do toliko željene titule.

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 aktuelni su lideri zapadne grupe srpskoligaškog karavana i svakako želja svin na stadionu “kraj Morave”, jeste da se klub zadrži na navedenoj poziciji i početkom juna meseca kada je na programu posledja takmičarska runda u sezoni 2023/24.

Popularne “zebre” su u finišu prethodne jeseni iskoristile dva kiksa glavnog i jedinog kandidata, ekipe FAP Priboja i ne samo da su stigle do jesenjih lovorika, već odlučujuće borbe dočekuju da pet bodova prednosti.

I pored navedenog u Čačku ništa ne prepuštaju slučaju. Tokom “zimske pijace” crveno-beli su izuzetno aktivni, tako da su opremu crveno-belih boja zadužila već četvorica fudbalera, a sada je u Čačak stigao i povratnik iz višeg takmiačrskog ranga.

Naime, nakon samo šest meseci provedenih u redovima smederevskog prvoligaša, Nikola Vujičić se vraća na stadion “kraj Morave” i zasigurno će predstavljati istinsko pojačanje u borbi za šampionski pehar koji bi Čačanima omogućio i povratak u drugi stepen srpskog klupskog fudbala nakon tri godine učešća u srpskoligaškoj konkurenciji.

Nikola Vujičić ponovo u crveno-belom dresu nakon šest meseci odsustva

– Nikola Vujičić:

Datum rođenja: 19. avgust 1996. godine

Mesto rođenja: Vrbas

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Crvenka (Crvenka), Vojvodina U-19 (Novi Sad), Feniks 1995 (Stara Pazova), Proleter (Novi Sad), Odžaci (Odžaci), Bačka 1901 (Subotica), Radnički (Sombor), Cement (Beočin), PAO Koufalion (Grčka), Dunav (Stari Banovci), Železničar (Lajkovac), GFK Jagodina (Jagodina), Borac 1926 (Čačak), Smederevo 1924 (Smederevo)

Priliku za ponovni debi u crveno-belom dresu “zebri” Vujičić će imati u prolećnoj premijeri kada će Borac 1926 gostovati u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. Navedeni meč na programu je trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Čačana rezultatom 4:0.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad