Search
Close this search box.
594296_image5_f
VREME ČITANJA: 2 min

DAROVITI NAPADAČ SE ODSELIO NA DRUGI KRAJ SVETA: Matija Babović izabrao – Indiju!

Lucidni centarfor je, posle brojnih srpskih klubova i kratke “pečalbe” odlučio da okuša sportsku sreću u Južnoj Aziji gde je fudbal u sve većoj ekspanziji.

“Jezdio” je fudbalskom Srbijom od prvog sportskog koraka kako bi pronašao prečicu do uspeha. Talentovani napadač Matija Babović (24) se upravo iz tog razloga preselio u Južnu Aziju.

Kako ste odabrali novi klub?

– Potpisivanje ugovora se odigralo brzo, kao i sam dogovor saradnje – naglasio je ekskluzivno za portal Republika.rs, Babović.

Niste imali puno vremena za razmišljanje.

– Čelni ljudi Gokulama su pokazali ozbiljnost i ekspeditivnost da me angažuju pošto je sve moralo da se završi do 30. januara do 12 sati.

Prema prvim fotografijama sa “dobrodošlice” i treninga, jasno je da je mlađani Matija zadovoljan.

– Dobrodošlica je bila jako prijatna, dočekao me čovek iz kluba na aeodrodromu.

Posle sportskog prijema ste upoznali novi tim.

– Posle dočeka sam ogledao trening ekipe i upoznao se sa svim igračima i stručnim štabom.

Kakvi su Vam prvi utisci iz Indije?

– Za sada su utisci jako pozitivni. Sve ovo je potpuno novo za mene, međutim, drago mi je što sam se odlučio za ovaj sportski korak koji će mi, uveren sam, samo pomoći da napredujem u karijeri.

Na samom terenu ste već nagovestili kvalitet.

– Juče sam debitovao, pobedili smo. Na prvoj utakmici u novom dresu sam “namestio” gol. Zadovoljan sam ličnim učinkom u prvom meču.

Babović je u dosadašnjoj karijeri igrao za: Brodarac, Hajduk, Partizan (četiri puta), TeleoptikOFK Beograd, Zvezdaru, Dubnicu (dva puta), Vršac… U Indiju je otišao iz Petražalke.

– Cilj mi je da se, posle traženja prave fudbalske sredine, više takmičarskih godina zadržim na istom mestu. Gokulam je pravi klub za mene! – ekskluzivno iz Indije je poručio lucidni centarfor.

Imajući u vidu da je fudbal u Južnoj Aziji u ekspanziji i da je Indijcima potrebna “sveža krv” i “suv” kvalitet, jasno je zašto je Matija Babović odabrao fudbalski put napretka kojim se ređe ide.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

DAROVITI NAPADAČ SE ODSELIO NA DRUGI KRAJ SVETA: Matija Babović izabrao – Indiju!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina