Search
Close this search box.
593284_424931901-18229090180251054-1700726571843400347-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

NAJAVLJENO – OSTVARENO: Mladi i talentovani defanzivac stigao je u tim iz Zleginja!

Novi izazov u karijeri.

Trenutni plasman tima iz Zleginja ne može nikog ostaviti zadovoljnim, posebno imajući u vidu da je prošlu sezonu tim završio na visokoj petoj poziciji Zone Zapad.

Bodovni saldo na koti 15 obezbeđen je uz pomoć pet ligaških trijumfa, dok je ekipa u čak devet navrata napuštala teren bez bodova, što je dovelo do plasmana na 11. poziciju na tabeli. Zona ispadanja udaljena je samo jedan bod, i na proleće će tim iz Zleginja “juriti” sredinu tabele.

Prelazni rok u redovima Vinogradara otvoren je dolaskom dugogodišnje želje, iskusni napadač Vojkan Lisinac je dogovorio sve uslove saradnje sa čelnim ljudim kluba. Nakon njega stigao je i univerzalac, Nemanja Pavlović

Pre par dana stigla je potvrda trećeg zimskog novajlije, reč je o devetnaestogodišnjem Vladislavu Markoviću. Najnovija akvizicija čelnih ljudi kluba stiže iz Zone Istok, konkretno iz redova jesenjeg prvaka, Timoka iz Zaječara, gde je Marković nastupao proteklih šest meseci.

Treće zimsko pojačanje zvanično u Zleginju

Prve fudbalske korake Vladislav je napravio u Trajalu iz Kruševca, gde je prošao i sve mlađe kategorije, ali nije dobio pravu priliku u najstarijoj selekciji. Prve seniorske minute sakupljao je protekle jeseni u Timoku, ali se sada odlučio za promenu sredine i u nastavku sezone braniće boje Vinogradara.

Na terenu Vladislav se najbolje snalazi na poziciji štopera i desnog beka, njegove velike prednosti su to što je jako mlad, i poseduje talenat koji po mnogima i dalje nije ispoljio na pravi način, pa će za to imati novu priliku u Zleginju.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad