Search
Close this search box.
592434_borac_f
VREME ČITANJA: 2 min

RADOVI NA REKONSTRUKCIJI UNUTRAŠNJIH PROSTORIJA, PRIVEDENI SU KRAJU: Spremni su i za Ligu šampiona – infrastruktura prati ostvarenja na terenu!

Zimska pauza iskorišćena je na najbolji mogući način.

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 prvi deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na liderskoj poziciji i nalaze se na korak od povratka u drugi stepen srpskog klupskog fudbala nakon tri godine odsustva.

Popularne “zebre” su tokom jeseni ostvarile skor od 13 pobeda, jednog remija i isto toliko poraza, ali zahvaljujući kiksevima glavnog i jedinog konkurenta u borbi za šampionski pehar, FAP Priboja, odlučujuće prolećne borbe dočekuju sa pet bodova prednosti i najbolje startne pozicije.

Istovremeno, rukovodstvo kluba mnogo pažnje posvećuje poboljšanju infrastrukturnih uslova na stadionu, a zimska pauza je iskorišćena kako bi se u potpunosti renovirale svlačionice, kao i hodnik kojim se izlazi na sam teren.

Ono što se može videti na snimku koji je sam klub objavio, jasno je da su poslovi urađeni na fantastičan način i da unutrašnje prostorije stadiona “kraj Morave” ne zaostaju za najvelelepnijim sportskim objektima širom Starog kontinenta.

Slobodno se može reći da je čačanski stadion sprema i za Ligu šampiona.

Podsetićemo da je čačanski Borac 1926 nedavno imenovao i novog Generalnog sekretara kluba, Miloša Teofilovića, koji je tim povodom izjavio:

– Svi mi koji smo rođeni u Čačku dobro znamo šta je Borac. Prihvatio sam poziv ljudi iz agilnog rukovodstva da u narednom periodu dam doprinos daljem razvoju i ostvarenju zacrtanih ciljeva kluba. Ovo smatram velikim priznanjem za svoj dosadašnji rad u fudbalu, ali i velikom obavezom koju stvara sam rad u klubu. Trudiću se da u domenu svog posla dam maksimalan doprinos, kako bi organizacija i funkcionisanje kluba ispratili na pravi način ono što svi očekujemo od samog terena, na kome će se Borac vratiti tamo gde mu je i mesto. Samo zajedničkim snagama svih struktura klub može napredovati, a to je cilj ne samo nas koji smo sada u Borcu, već verujem i svih Čačana koje pozivam da pruže podršku pre svega igračima i trenerima na putu povratka u viši rang takmičenja.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Borac 1926 u premijernom prolećnom susretu gostuje u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. Meč je na programu desetog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Čačana rezultatom 4:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad