Search
Close this search box.
591464_zorica-milan-01_f
VREME ČITANJA: 2 min

SVE JE PODREĐENO ŠAMPIONSKOJ TITULI: Lider angažovao proverenog krilnog napadača – iza njega je bogato nternacionalno iskustvo!

U Gornjoj varoši ne staju.

Pred fudbalerima Zemuna je polusezona istine kroz koju će Gornjovarošani pokušati da se nakon tri godine vrate u Prvu ligu Srbije.

Tokom prethodne jeseni u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana Zemunci su zabeležili skor od 11 pobeda, jednog remija i tri poraza, a s obzirom da imaju identični bodovni skor kao i ekipa Zvezdare, do jesenjih lovorika su stigli zahvaljujući boljem gol koeficijentu.

Zimsku pauzu rukovodstvo kluba je iskoristilo za jačanje igračkog kadra, a svakako među najzvučnijim pojačanjima su mladi golman Nikola Borjan koji je stugao upravo iz redova “bulki”, kao i nekadašnji ubojiti napadač Partizana Nemanja Kojić koji je u Gornju varoš stigao iz redova Loznice.

Još jedna transfer bomba aktivirana je tokom današnjeg dana (subota, 3. februar), a novi član plavo-zelenih postao je Milan Zorica.

Reč je o iskusnom tridesetdvogodišnjem fudbaleru koji pokriva obe krilne pozicije, a može odgovoriti i zadacima u veznom redu i koji u Zemun stiže iz dobanovačke Budućnosti. Svoje fudbalsko putešestvije započeo je u mlađim kategorijma Crvene zvezde, a internacionalno iskustvo sticao je u Crnoj Gori, Švedskoj i Italiji.

Joše jedna bomba je detonirala u Gornjoj varoši

Nakon potpisivanja ugovora sa ekipom iz Gornje varoši Milan Zorica je izjavio:

– Drago mi je da sam dobio priliku da igram za moj grad i klub odakle sam. Kod kuće j najlepše. Cilj je jasan, Prva liga Srbije je imperativ.

Priliku za debi u dresu novog kluba iskusni krilni napadač će imati u prolećnoj premiejri kada će Zemun gostovati ekipi Torlaka iz Kumodraža. Meč je planiran za 2. mart 2024. godine.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

SVE JE PODREĐENO ŠAMPIONSKOJ TITULI: Lider angažovao proverenog krilnog napadača – iza njega je bogato nternacionalno iskustvo!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd