Search
Close this search box.
440019_fap1_f-1
VREME ČITANJA: 2 min

“KAMIONDŽIJE” ODRADILE GENERALKU: I četvrto pojačanje je stiglo u Priboj – na krilima novajlija se gradi prolećni optimizam!

Jesenje greške se moraju ispraviti…

Tokom gotove čitave prethodne jeseni fudbaleri FAP Priboja su bili lideri zapadne grupe srpskoligaškog karavana, ali su dva neočekivana kiksa u samom finišu borbe za bodove u duelima protiv Sloge iz Požege (0:1) i požarevačkog Mladog radnika 1926 (1:2) dovela do toga da prvu poziciju prepuste čačanskom Borcu 1926 koji će u nastavak takmičenja ući sa čak pet bodova prednosti.

Kako bi ispravili grešne iz finiša prvog dela takmičarske godine, rukovodsto FAP-a je pristupilo i osvežavanju igračkog kadra. 

Do sada su u grad na obali Lima već stigli Nemanja Milunović, Petar Graonja i Darko Stanojević, a klub je danas obavestio sportsku javnost da je još jedna akvizicija stigla.

Reč je o iskusnom dvadesetdevetogodišnjem levom beku, koji može odgovoriti zadacima duž kompletne aut-linije, Darko Stojkoviću.

Stojković u Priboj stiže iz redova obrenovačkog Radničkog, a treba napomenuti da iza sebe ima i prvoligaškog iskustva nastupima u crveno-belom dresu OFK Vršca.

Darko Stojković nova akvizicija “kamiondžija”

– Darko Stojković:

Datum rođenja: 11. jul 1994. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Javo-Matis U-19 (Ivanjica), Javo-Matis (Ivanjica), Budućnost (Arilje), Polimlje (Prijepolje), Kolubara (Lazarevac), Loznica (Loznica), Šumadija (Aranđelovac), OFK Vršac (Vršac), Radnički (Obrenovac)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Stojković će imati u prolećnoj premijeri kada će ekipa FAP-a gostovati Poletu u Ljubiću. Susret je na programu desetog dana meseca marta.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad