Search
Close this search box.
izvrsni-odbor-fsv-02-02-2024-3-1536x1152-1
VREME ČITANJA: 2 min

IZVRŠNI ODBOR FUDBALSKOG SAVEZA VOJVODINE STAVIO TAČKU NA PRVI DEO PRVENSTVA, UZ PRIPREME ZA NASTAVAK

SVI IZVEŠTAJI JEDNOGLASNO

Članovi Izvršnog odbora FS Vojvodine, na sastanku u Staroj Pazovi, stavili su tačku na jesenju sezonu. U odsustvu predsednika Dragana Simovića, rukovodio je Goran Drača, potpredsednik, a izveštaji komesara i pripremne aktivnosti za prolećni nastavak, usvojeni su jednoglasno.

– Posebno je stavljen akcenat na regularnost i bezbednost u ligama FSV i data je podrška takmičarskim organima da tako nastave i u drugom delu prvenstva. Ponovo je potencirano da smo mnogo dobili snimanjem utakmica i analizama svega što se dešavalo na terenima, pa ćemo da nastavimo sa tom praksom jer su, u drugom delu, na programu odlučujuće borbe za vrh i opstanak, kao i baraži – istakao je Miodrag Cvijić, generalni sekretar FSV.

Usvojen je i kalendar takmičenja za prolećnu sezonu. Početak je zakazan za 2. mart, a kraj je predviđen za 3. jun.

– Iznosi članarina za programske aktivnosti ostale su iste, sa rokom plaćanja do 23. februara.

Jednoglasno su usvojeni izveštaji Sudijske organizacije FSV, učinak u jesenjoj sezoni obrazložio je predsednik Branko Pavlović, a posebno je pohvalio talent-mentor program.

– O aktivnostima u trenerskoj organizaciji i Centru za edukaciju trenera, izveštaje su podneli Duško Grujić predsednik, i Spasoje Jelačić, menadžer CEFT-a. Najavili su i nove trenerske kurseve i seminare.

Miodrag Cvijić najavio je i aktivnosti za februar:

– Konferencije klubova Srpske lige Vojvodina i tri grupe Vojvođanske lige održaće se u utorak, 6. februara, u Novom Sadu, dok će seminar sudija za Vojvođanske lige „Jug“, „Istok“ i „Sever“ biti na porogramu od 19. do 23. februara, takođe, u Novom Sadu. Obavezni seminari za trenere Srpske i Vojvođanske lige, kao i liga mlađih kategorija predviđeni su za 26. februar, dok će delegati u svim ligama u nadležnosti FSV biti dan kasnije.

BRANA ILIĆ SVE ZASENIO


Izvršni odbor FS Vojvodine izabrao je najbolje u ligama za prošlu godinu. Brana Ilić (Sloven, Ruma), lavovskim doprinosom osvajanju liderske pozicije u Srpskoj ligi „Vojvodina“, obojio je jesenju sezonu, a Vladimir Livaja, sa klupe je predvodio Železničar iz Inđije do drugog mesta u istoj konkurenciji. Nikola Čekičević (Morović) je izabran za najperspektivnijeg sudiju.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

IZVRŠNI ODBOR FUDBALSKOG SAVEZA VOJVODINE STAVIO TAČKU NA PRVI DEO PRVENSTVA, UZ PRIPREME ZA NASTAVAK

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina