Search
Close this search box.
OFK-KIKINDA
VREME ČITANJA: 2 min

IGRAČI OFK KIKINDE SE PRIPREMAJU U SJAJNIM USLOVIMA

ŠPONJA: TESTOVI PO MERI

Kikinda – Kao i prošle sezone, zimski red vožnje OFK Kikinda je počela u gostima protiv Zemuna. Kikinđani su sada bili uspešni (3:2), a potom je severnobanatski srpskoligaš, u SC Teleoptik, odmerio snage i sa juniorima Partizana, uz poraz minimalnim rezultatom.

– Igrači naporno treniraju, odgovorni su,a u ekipi vlada lepa atmosfera. Dobro smo zagazili u jači intezitet, a na veštačkoj podlozi bilo je vidljivo da su se Zemunci bolje snalazili. Većim delom kontrolisali su igru i bili sigurniji kada su tehnički elementi u pitanju. Zadovoljan sam trčanjem i zalaganjem igrača, imali smo dobrih momenata, ali želimo da to sve to bude kvalitetnije i konstantnije, jer nekolicina igrača malo zaostaju u radu – kaže Vladimir Šponja, trener OFK Kikinde.

U prvoj zemunskoj proveri svi su dobili šansu.

– Pružio sam priliku i talentovanim omladincima Veljkoviću i M. Kecmanu, rođeni su 2007. i 2008. godine. Pokazali su da se ne plaše izazova i da je lepa budućnost pred njima, ako budu predani treninzima i mukotrpnom radu.

U drugoj utakmici, protiv omladinaca Partizana, u prvom delu nije bilo golova, a domaćin je do jedinog stigao sredinom nastavka.

– Bila je tojoš jedna dobra provera, s jakim tempom, trčanjem i mnogo lepih poteza i šansi na obe strane. Gledajući našu organizovanost i tehničko-taktičke detalje, zadovoljniji sam ovom proverom, nego prvom utakmicom protiv Zemuna, iako smo pobedili. Nismo bili precizni protiv Partizana u završnici i nedostajali su golovi, da bismo u potpunosti dobili pozitivnu sliku sa ove utakmice, ali iza nas je tek nešto više od dve sedmice rada i još svi igrači podjedanko dobijaju priliku – jasan je Šponja.

Treći rival OFK Kikinde u pripremnom periodu biće Veternik, 10. februara, u gostima, a do tada bi na Gradski stadion mogao da stigne još jedan vezista.

D. P. P.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

IGRAČI OFK KIKINDE SE PRIPREMAJU U SJAJNIM USLOVIMA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina